ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ στο αυτοκίνητο όταν έχει καύσωνα!

Ούτε που πήγαινε το μυαλό σας…

Πιστέψτε το ή όχι, ένα απλό αντικείμενο που χρησιμοποιούμε καθημερινά, το οποίο δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ ως πιθανή απειλή, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο όχημά μας!

Ειδικά τώρα, καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται λόγω του καύσωνα “Κλέων”, είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί, όχι μόνο για την προσωπική μας ασφάλεια, αλλά και για την ασφάλεια του οχήματός μας.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στα γυαλιά ηλίου, τα οποία, όταν συνδυάζονται με τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, μπορούν να προκαλέσουν απροσδόκητα ατυχήματα που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Sun, μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πριν από δύο μήνες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νότιγχαμσαϊρ, δείχνει τι μπορεί να συμβεί αν αφήσουμε τα γυαλιά ηλίου μας στο αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που δείχνει ένα καμένο αυτοκίνητο στη Βρετανία με ένα τρύπα στο παρμπρίζ, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, προειδοποιώντας τους ανθρώπους για τα αντικείμενα που δεν πρέπει να αφήνουμε στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νότιγχαμσαϊρ δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: “Ο ήλιος μπορεί να είναι ισχυρός, αλλά προσοχή, μπορεί να προκαλέσει φωτιά. Η φωτιά προκλήθηκε από γυαλιά ηλίου που είχαν αφεθεί στο ταμπλό. Κρατήστε τα αντικείμενα που προκαλούν αντανάκλαση μακριά από τον ήλιο”.

Πολλοί άνθρωποι ήταν έκπληκτοι από τη ζημιά που προκλήθηκε από ένα τόσο κοινό αντικείμενο, με έναν να σχολιάζει: “Δεν γνώριζα αυτό! Ευχαριστώ”.

Ένας άλλος έγραψε: “Πολύτιμες πληροφορίες, φαίνεται να έχει προκληθεί μεγάλη ζημιά. Ευχαριστώ για την προειδοποίηση, και επίσης για το γεγονός ότι κατασβέσατε τη φωτιά”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact