ΕΛΛΑΔΑ

Τι φοβόταν η σπιτονοικοκυρά του Μάνου και της Ρούλας στην Πάτρα – Νέα μαρτυρία

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει τις τελευταίες ώρες και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, από άτομο του περιβάλλοντος της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε την ιδιότητά του, αλλά ούτε και το όνομά του.

Σύμφωνα με άνδρα που μίλησε στο Mega για τη σχέση του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη με την σπιτονοικοκυρά τους, η ηλικιωμένη είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, η σπιτονοικοκυρά μετά το θάνατο του πρώτου παιδιού, είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν μην της κάνουν κακό ενώ συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι δεν απέκλειε το γεγονός να μην της ρίξουν κάτι στο φαγητό. Για τον λόγο αυτό μάλιστα έτρωγε φαγητό μόνο απ’ έξω.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες, που αναφέρουν ότι η 69χρονη δεν έχει ταφεί, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησαν ύστερα από επιθυμία της θανούσης στην αποτέφρωση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact