ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, που χρήζουν βελτίωσης! Απέφυγε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, σε υπερβολικό βαθμό, γιατί θα διογκώσεις ακόμα πιο πολύ τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν, χωρίς λόγο! Εγωισμός και ξεσπάσματα, πιθανόν να σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις όσο είναι καιρός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της σχέση σου, αφού πλέον μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφο και επίσης, είναι σήμερα η ιδανική ήμερα, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν παρελθοντικά λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου και γι’αυτό θα αναγνωρίσεις μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση, που έρχεται τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος, αλλά πας με τα «νερά» συναδέλφων, για να γλιτώσεις κόντρες! Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου! Επιτέλους καταφέρνεις και ηρεμείς, με αποτέλεσμα να επικεντρωθείς σε σένα και στην πλήρη βελτίωση της διάθεσης σου, σήμερα! Καταφέρνεις και αποβάλλεις αποτελεσματικά το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τον τελευταίο καιρό! Ανανεώνεσαι εσωτερικά, αλλά αυτό φαίνεται και προς τα έξω, αφού βελτιώνεται η εμφάνιση σου και η φρεσκάδα σου! Μην δίνεις υπερβολική αξία σε μικροπροβλήματα και λεπτομέρειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της καθημερινότητας σου, δεν θα μείνει χρόνος για έρωτα! Ωστόσο, μην παραμελείς τον σύντροφο ερωτικά και συναισθηματικά, για να μην «βγάλει» παράπονο! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι άξιος επαίνου, αφού είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός! Οικονομικά μην τσιγκουνεύεσαι, αν σου δοθεί ευκαιρία για καλοπέραση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, είναι μία υπέροχη ημέρα για σένα! Σε χαρακτηρίζει γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα, αλλά και σιγουριά για τον εαυτό σου! Είσαι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και όλοι σε αγαπούν επειδή έχεις μεγάλη καρδιά και το δείχνεις με κάθε τρόπο! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Επιδιώκεις την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις τώρα, με ευκολία! Ετοιμάσου για στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σου κάνει εκπλήξεις, ακόμα και δωράκια και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα σήμερα, μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας και νιώθεις απόλυτα αγαπητός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις, έχεις επιτυχία και δέχεσαι επαίνους! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact