ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Παραδόξως φίλε Αιγόκερε, είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, με χιούμορ και πολύ κοινωνικός! Η οξυδέρκεια σου σε καθιστά, έτοιμο να κατακτήσεις στόχους σήμερα, αφού καταφέρνεις δυναμικά, να διεκδικήσεις και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου ζωή! Ιδανική μέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμός, πάθος, αλλά και υπερβολικό συναίσθημα! Ωστόσο, μην προκαλέσεις κόντρες χωρίς λόγο, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες, γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως για άλλη μία φορά έκανες την λάθος ερωτική επιλογή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όχι σε αυθόρμητα λάθη σε δουλειά και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα και κινήσου ώριμα και προσγειωμένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρεφή σου φύση και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, στις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες! Επίσης, η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τώρα και ίσως είναι η καλύτερη ημέρα η σημερινή, για να προωθήσεις μυστικά και παρασκηνιακά κάποια σχέδια σου ή να οργανώσεις νέες τακτικές διεκδίκησης τους! Προσοχή! Δεν είναι ανάγκη να κοινοποιείς τα σχέδια σου και στους άλλους ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και συναισθηματικές στιγμές, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, γιατί έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε βλάψουν και θα σε κάνουν να μετανιώσεις για τις… παρασπονδίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις κάποια λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης και αφηρημάδας! Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες! Έχεις εύνοια και τύχη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με ποικίλους τρόπους! Καλό θα είναι βέβαια, να μην πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας συνεχώς αντάλλαγμα από τους άλλους! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, σε κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και χαρμόσυνα μηνύματα! Έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, γεγονός που ανανεώνει την διάθεση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να πετύχεις ενδυνάμωση της σχέσης σου και με τους κατάλληλους συμμάχους, πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο και διορθώνεις ένα πρόβλημα που είχες με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην είσαι αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου, γιατί θα έχεις κυρώσεις! Επίσης, όχι στα υπερβολικά έξοδα σήμερα, για λόγους ψυχαγωγίας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact