ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, έχεις ανησυχία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα την κοινωνική σου άνοδο! Βάλε λοιπόν άμεσα, προτεραιότητα την καταξίωση σου και οτιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση, όχι μόνο τώρα, αλλά και αργότερα! Παρέμεινε δυναμικός, έντιμος και ώριμος και θα έχεις σίγουρα ουσιαστική επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας χαρακτηρίζεται από ηρεμία, αρμονία, αλλά και ουσία! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δραστηριοποιηθείς με ωριμότητα και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, για να κερδίσεις το άτομο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σου, αφού η γοητεία σου, θα φέρει εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αποδίδεις άψογα, αρπάζεις ευκαιρίες και αγγίζεις την επιτυχία! Οικονομικά έρχονται λύσεις, εξαιτίας της δικής σου σωστής διαχείρισης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε, σου φέρνει κέφι και αισιοδοξία! Είσαι γεμάτος ενέργεια, εγρήγορση και χαρά! Αλλάζεις φιλοσοφία, και απολαμβάνεις τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις! Περιόρισε όμως, μεγάλες προσδοκίες και παρορμητισμό, σε δράση, πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο ρίσκο, για να έχεις κέρδος και όχι απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξίδι ή μία έξοδος με τον σύντροφο, θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα μαζί! Μία είδηση, θα φέρει την λύση σε ένα πρόβλημα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα, μία νέα γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα, ένα νέο ξεκίνημα ή ακόμα και μία καινούργια συναρπαστική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, λόγω της τάσης σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, οδηγείσαι σε παρορμητικά λάθη! Την ίδια αντιμετώπιση έχεις και στα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα, χωρίς σταματημό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, αλλά και αρκετά πιο κλειστός κοινωνικά! Καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με πλάγιους τρόπους, τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις και να μην εμπιστεύεσαι στον καθένα τα σχέδια σου, αλλά και τα επιτεύγματα σου! Δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και πραγματοποιείς ερωτικές επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με την σχέση σου και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί που επιθυμείς και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μάλλον χρησιμοποιείς λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και πιθανόν να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact