ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις ανάγκη, Λέων, να γνωρίσεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να συμφιλιωθείς μαζί του, ν’ αρχίσεις να τον εμπιστεύεσαι και να πάψεις να υποτιμάς τις ικανότητες και δυνατότητές σου. Δες τον κόσμο με άλλη ματιά, αυτή της αισιοδοξίας, και άσε πίσω τις μίζερες και στενάχωρες σκέψεις. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε σένα, οπότε πάρε βαθειά ανάσα κι επιβεβαίωσέ τους με μια έκρηξη δημιουργίας και αυτοπεποίθησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή, Λέων μου. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου κι άφησέ τον να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε πρώτα τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που σήμερα αναμένεται έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις, με εξαίρεση το ενδεχόμενο να σου κάνουν προτάσεις, που μπορεί να ενισχύσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο με πολλά όνειρα κι ιδανικά, Παρθένε, που σου αρέσει να τα μοιράζεσαι με τα κοντινά σου πρόσωπα και ν’ απολαμβάνεις το θαυμασμό και την εκτίμησή τους. Σε θέματα που σε προβληματίζουν, έχεις δίπλα σου αδελφικούς φίλους, οι οποίοι σε συνοδεύουν σε κάθε νέα προσπάθεια και βοηθούν σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Παρθένε μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, αφού οι βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact