ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Χρειάζεται, Ζυγέ, να αναζητήσεις τον εαυτό σου στον εσωτερικό σου κόσμο, που σε καλεί να τον προσέξεις. Κοίτα βαθύτερα μέσα σου και βγάλε στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζεις τόσο καιρό, ακολουθώντας στερεότυπα και υποδείξεις άλλων. Κάνε πράξει τα «θέλω» σου, ικανοποίησε τις δικές σου ανάγκες και βρες την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και άλλες προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να βοηθήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά θέματα χρημάτων, απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πρέπει να ανακαλύψεις τι προσμένεις απ’ τη ζωή, Σκορπιέ μου, και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Η μεγάλη σου προσπάθεια για ασφάλεια, που βγαίνει από μία εσωτερική σου ανάγκη, βάζει φρένο στις φιλοδοξίες σου. Το άγνωστο και ο φόβος για οποιοδήποτε ρίσκο, σε κρατάνε μακριά από την κορυφή που ονειρεύεσαι για τον εαυτό σου και σε κάνουν να αναλώνεσαι σε μικρά και ανούσια θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Σκορπιέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές παράλληλες υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις. Μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων μην αφήσεις κάτι για αύριο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact