ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η εσωστρέφεια είναι το κύριο στοιχείο του χαρακτήρα σου, Κριέ, σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να έχεις μειωμένη κοινωνικότητα. Πρέπει να δεις τη ζωή με άλλη ματιά, αναθεωρώντας τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου με τους συνανθρώπους σου. Πλησίασε τους άλλους, δημιούργησε φιλίες και εμπιστεύσου τα κοντινά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, και να κινήσεις κατάλληλα τις καταστάσεις, ώστε να εξελιχθεί καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μην παρασυρθείς σε σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η μεγάλη σου ανάγκη για εξέλιξη και δημιουργία, Ταύρε, σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια κι αναζητήσεις. Ψάχνεις ευκαιρίες για να εξελίξεις τις ικανότητές σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Σήμερα, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να αναπτύξεις τον πνευματικό σου κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, με τη συμπεριφορά σου να μη δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Σου παρουσιάζονται οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Απρόβλεπτες καταστάσεις και γεγονότα, Δίδυμε, έχουν κάνει την ανάγκη σου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία κι ελευθερία, να είναι πια το βασικό ζητούμενο για τη ζωή σου. Διώξε, λοιπόν, ό,τι αρνητικό από το παρελθόν βαραίνει τη ζωή σου κι ανακόπτει την πορεία σου, και ξεκίνα για έναν νέο κόσμο, γεμάτο συγκινήσεις και καινούριες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Δίδυμε, είναι στο χέρι σου να εξελιχθεί ομαλά. Πρόσεξε, λοιπόν, σήμερα τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι, με τον Ερμή να βρίσκεται στον Τοξότη και με την τόσο καλή επικοινωνία που έχεις, όλα θα πάνε μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Δίδυμε, που δεν ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο στα οικονομικά σου. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί, Καρκίνε μου, επειδή για κάποιον βαθύτερο εσωτερικό λόγο δεν μπορείς ν’ απεγκλωβιστείς απ’ αυτό. Έχει έρθει η ώρα ν’ αφήσεις πίσω σου τις επιτυχίες κι αποτυχίες του παρελθόντος και ν’ ανοίξεις καινούργιους δρόμους, οι οποίοι με νέες προσπάθειες θα σε οδηγήσουν εκεί που ονειρεύεσαι κι επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, Καρκίνε. Μην ανακοινώσεις σήμερα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Αξιοποίησέ τη και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact