ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Σάββατο 8/5

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος είναι μια καλή στιγμή για να ρίξεις μια ματιά στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Η επιθυμία να ασχοληθείς με τα επιχειρησιακά σχέδιά σου είναι έντονη. Ο ερωτικός σύντροφός σου θέλει και επιδιώκει περισσότερη δράση και χρώμα για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα φέρνει ειδήσεις και εξελίξεις σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και του ανώτερου μυαλού σου. Ψάχνεις να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου με γνώσεις και εμπειρίες. Επίσης σήμερα η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, όμως η Δήμητρα μπαίνει σε αυτόν, επεκτείνοντας τη ζεστασιά και την ιδιαίτερη προσοχή στους στόχους και τις ευθύνες σου. Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μόνο να σας δέσει περισσότερο μπορεί. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κι αυτό σε κάνει ακαταμάχητη.

Παρθένος

Τα συναισθήματα σήμερα είναι βαθιά και είσαι σε θέση να συνδυάσεις με επιτυχία καινοτόμες και προοδευτικές ιδέες και σκέψεις. Ενώ η Αφροδίτη βγαίνει από τον τομέα του πνεύματός σου κατευθύνεται η Δήμητρα σε αυτόν, όπου και θα παραμείνει έως τα τέλη Ιουλίου. Αναζητάς συναισθηματική ικανοποίηση και τροφή από την εκμάθηση νέων πραγμάτων, τη διεύρυνση του μυαλού σου και την εστίαση στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Οργάνωσε μια έκπληξη ή κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact