ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Σάββατο 8/5

Ζυγός

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και αναζητάς ισορροπίες. Η Αφροδίτη επίσης απομακρύνεται από τον τομέα της οικειότητάς σου σήμερα, αλλά στον ίδιο τομέα μετακινείται η Δήμητρα για μια διαμονή έως τα τέλη Ιουλίου. Είναι καιρός να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μη μένεις απλά στην επιφάνεια. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ότι πλέον ψάχνεις κάτι σταθερό και μόνιμο για αυτό δεν αναλώνεσαι σε απλές περιπέτειες.

Σκορπιός

Το φεγγάρι διέρχεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις την τάση να παρακολουθείς τις λεπτομέρειες. Μπορείς να δώσεις συμβουλές, να υποστηρίξεις και να διαπραγματευτείς νέες πιθανές συμφωνίες. Κατανόησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου βάζοντάς τον για λίγο στις προτεραιότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η μέρα είναι έντονα κοινωνική και μπορεί να φέρει εκπλήξεις που ούτε φαντάζεσαι.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της αγάπης και βρίσκεις εύκολα την έμπνευση για να μοιραστείς τις ιδέες και τις δημιουργίες σου. Ένας νέος κύκλος ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο όπου και θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην εργασία, τις συνήθειες ή τα προγράμματα υγείας. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε προτεραιότητα για αυτό και εστιάζεις περισσότερο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και κλείνεις κεφάλαια που πλέον δεν σε ικανοποιούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact