ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Σάββατο 8/5

Κριός

Οι πρακτικές σου υποθέσεις χρειάζονται λίγη προσοχή. Ωστόσο ένας κύκλος που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενισχύει την πρακτική νοημοσύνη. Η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα των πόρων σου αλλά η Δήμητρα μπαίνει και χρειάζεται να δείξεις μια προσοχή και στον τομέα των οικονομικών σου. Η επόμενη περίοδος είναι ισχυρή για τη φροντίδα των πολύτιμων αντικειμένων και των πολύτιμων αγαθών σου, καθώς και για την εξοικονόμηση και αποθήκευση όσων χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει μια ζεστή και άνετη φωλιά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Κριού και είναι καλή στιγμή για να χαλαρώσεις, να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις. Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου σήμερα ξεκινώντας έναν κύκλο που δίνει έμφαση στην άνεση και τη φροντίδα. Οι άνθρωποι στρέφονται προς εσένα για υποστήριξη και βοήθεια ή σε βλέπουν δυνατή. Καλλιέργησε την αυτοπεποίθησή σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά επιδίωξε νέες γνωριμίες που τηρούν τις προϋποθέσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα. Αναζητάς ευχάριστες στιγμές και ικανοποιητικές δραστηριότητες. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αλλά η Δήμητρα κινείται σε αυτόν. Αυτός ο κύκλος της Δήμητρα θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουλίου και προωθεί την άνεση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τα πρόσφατα γεγονότα. Είναι τέλεια η στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου ξεχνώντας δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact