ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι μαγιό να φορέσετε αν έχετε πλούσιο μπούστο

Εάν έχετε μεγάλο στήθος και αναζητάτε το τέλειο μαγιό σίγουρα αισθάνεστε πως οι επιλογές σας είναι πολύ περιορισμένες. Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι το μεγάλο μπούστο θεωρείται σeξy, οι περισσότεροι σχεδιαστές μαγιό δεν περιλαμβάνουν δημιουργίες στις κολεξιόν τους. Ετοιμάσαμε για εσάς μερικά styling tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το μαγιό που θα αναδείξει την υπέροχη σιλουέτα σας!

Εάν, λοιπόν, έχετε μεγάλο στήθος προτιμήστε το μαγιό σας να έχει φαρδιές τιράντες που δένουν πίσω από το λαιμό για καλύτερη στήριξη. Είναι άνετο και θα κολακεύσει πολύ το μπούστο σας.

Εάν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα vintage μαγιό. Ψάξτε για ένα σε στυλ pin-up με μπουστάκι το οποίο θα δείχνει τέλεια με το ψηλόμεσο denim σορτσάκι σας.

Ένας μύθος είναι ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει μπανέλα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ψάξτε για μαγιό με ενίσχυση και εάν πρόκειται για ολόσωμο φροντίστε να έχει εσωτερικό στηθόδεσμο.

Εάν πιστεύετε ότι επειδή έχετε μεγάλο στήθος είσαστε καταδικασμένη να εμφανιστείτε στις παραλίες και τις πισίνες με ένα απλά συμπαθητικό μαγιό, βγάλτε το από το μυαλό σας. Δοκιμάστε αρκετά μαγιό και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει τέλεια. Και μην πέσετε σε καμία περίπτωση στην “παγίδα του μαύρου” για ασφάλεια. Εάν θέλετε φέτος να κάνετε την εμφάνισή σας με κίτρινο μαγιό μη διστάσετε! Το ζητούμενο άλλωστε δεν είναι μόνο να βρείτε το μαγιό που θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα αλλά και χαρούμενη και εσείς έχετε ένα μεγάλο υπέροχο στήθος και θα πρέπει να είσαστε χαρούμενη για αυτό!
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact