ΥΓΕΙΑ

Τι να τρώτε για να μυρίζετε όμορφα στα ραντεβού

Αν, όπως λέει και η παροιμία, είμαστε ό, τι τρώμε, πρέπει να γνωρίζουμε και ποιές τροφές πρέπει να καταναλώνουμε, ώστε να αποφύγουμε την άσχημη αναπνοή ή τη μυρωδιά.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι όλοι μας έχουμε τη δική μας υπογραφή στην οσμή και αυτή καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική, την υγεία και την προσωπική μας υγιεινή, όμως η διατροφή μπορεί επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Τρόφιμα που περιέχουν θείο, όπως για παράδειγμα, το μπρόκολο, το λάχανο, το κουνουπίδι, το σκόρδο και τα κρεμμύδια, μπορούν όλα να έχουν αρνητική επίδραση στην οσμή του σώματος.

Ευτυχώς, υπάρχουν και τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν να μυρίζετε «γλυκά», σε περίπτωση που πρέπει να βρεθείτε σε κάποιο ραντεβού ή επαγγελματική συνάντηση.

Εσπεριδοειδή: Έχουν φρεσκάδα και ξυπνούν τις αισθήσεις, ενώ απορροφώνται εύκολα από το σώμα. Δοκιμάστε πορτοκάλια, ανανά, φράουλες και μήλα. Ένα ποτήρι χυμός μήλου την ημέρα μπορεί επίσης να απομακρύνει τη δυσάρεστη οσμή.

Κάρδαμο: Γνωστό για τις ιδιότητές του ως αποσμητικό στόματος, το κάρδαμο διαποτίζει επίσης το σώμα άμεσα, αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα.

Τσάι γιασεμιού: Πιείτε ένα φλιτζάνι και μυρίστε υπέροχα. Όλα τα αφεψήματα βοηθούν την πέψη και διώχνουν τις τοξίνες από το σώμα.

Σπόροι τριγωνέλλας (ή μοσχοσίταρο): Μουλιάστε τους σπόρους όλη τη νύχτα στο νερό, σουρώστε και πιείτε ένα ποτήρι το πρωί. Η δράση του θα παραμείνει όλη την ημέρα.

Δεντρολίβανο: Δεν είναι μόνο ένα θαυμάσιο βότανο και μια πολύ καλή θεραπεία για το δέρμα, αλλά διώχνει επίσης τις οσμές από το σώμα.

Γιαούρτι: Οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί που περιέχει βοηθούν το στομάχι να αφομοιώσει τις τροφές και να καταπολεμήσει τις τοξίνες, πιο αποτελεσματικά.

Νερό με λεμόνι: Πίνοντας περισσότερο νερό, σε γενικές γραμμές, απομακρύνονται οι οσμές. Το λεμόνι είναι επίσης άλλο ένα εσπεριδοειδές που καθαρίζει τον οργανισμό.

Κανέλα, θυμάρι και μέντα: Και τα τρία θα βελτιώσουν, παρά θα σαμποτάρουν τη φυσική σας μυρωδιά.

 

ΠΗΓΗ: renegadehealth.com

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact