ΕΛΛΑΔΑ

Την έσυρε δεμένη χειροπόδαρα από τη Ζαχάρω μέχρι το αστυνομικό τμήμα στην Πάτρα!


Ο 78χρονος ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη σύντροφός του επιχείρησε να τον κλέψει, για αυτό και την έδεσε και αποφάσισε να την παραδώσει στην αστυνομία, αλλά προτίμησε να φτάσει ως την Πάτρα για να μη μαθευτεί ευρέως το περιστατικό στον Πύργο

Aντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών το πρωί της Τρίτης, καθώς αντίκρισαν μία 56χρονη δεμένη χειροπόδαρα την οποία έσερνε ένας 78χρονος, αμφότεροι από την περιοχή της Ζαχάρως.

Ο 78χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 56χρονη σύντροφός του επιχείρησε να τον κλέψει, για αυτό και την έδεσε και αποφάσισε να την παραδώσει στην αστυνομία, επισημαίνοντας ότι προτίμησε να φτάσει ως την Πάτρα για να μη μαθευτεί ευρέως το περιστατικό στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί, αφού ξεπέρασαν την αρχική έκπληξη από το θέαμα που αντίκρισαν, συνέλαβαν τον 78χρονο για αρπαγή και παράνομη βία, διότι προφανώς και δεν επιτρέπεται να δέσεις χειροπόδαρα κάποιον…

Ο μίτος της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται και να περιπλέκει την υπόθεση, καθώς η 56χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 78χρονος την έδεσε χειροπόδαρα και την είχε μία ολόκληρη μέρα σε σπηλιά επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί και δεν ήθελε να σχετίζεται άλλο μαζί του. 

Οι αστυνομικοί της Πάτρας ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Πύργο, προκειμένου να διερευνηθεί ενδελεχέστερα η υπόθεση. Η 56χρονη έχει μεταφερθεί στην Υ.Α. Πύργου, ενώ ο 78χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» καθότι αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μετά το εξιτήριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πύργου.

Πηγή: patrisnews.gr
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact