ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εξαίρεση των ταμείων των ένστολων από το πολυνομοσχέδιο ζητούν 20 κυβερνητικοί βουλευτές


Διαβάστε αναλυτικά ποιοι υπογράφουν το κείμενο

Την πλήρη αντίθεσή τους με τις προωθούμενες διατάξεις του πολυνομοσχέδιου που αφορούν στα ασφαλιστικά ταμεία των ένστολων εκφράζουν δεκαεννέα βουλευτές της ΝΔ και ένας του ΠΑΣΟΚ μέσω τροπολογίας που κατέθεσαν στην Βουλή.

Οι υπογράφοντες βουλευτές προτείνουν να δοθεί η δυνατότητα στα ταμεία να μετατρέπονται σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) και να εξαιρούνται με τον τρόπο αυτό από την υποχρεωτική υπαγωγή στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ).  

Τη συγκεκριμένη δυνατότητα -όπως προτείνουν οι βουλευτές- πρέπει να την έχουν έως την 31.12.2014 όσα Ταμεία λάβουν τη σύμφωνη γνώμη των αντιπροσωπευτικότερων οργανώσεων των κλάδων των ασφαλισμένων μετά από εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης.

Το κείμενο υπογράφουν οι: Δημήτρης Κυριαζίδης, Αθανάσιος Νταβλούρος, Ασημίνα Σκόνδρα, Κώστας Κατσαφάδος, Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Κέλλας, Γιάννης Καράμπελας, Ελένη Μακρή Θεοδώρου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Ανδρέας Μαρίνος, Ιωάννης Πασχαλίδης, Παύλος Βογιατζής, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μπατσαρά, Παναγιώτα Ιακωβίδου, Μάξιμος Σενετάκης, Γιώργος Γεωργαντάς, Μενέλαος Βλάχβεης και Γιώργος Δεικτάκης από τη ΝΔ και ο Μιχάλης Κασσής από το ΠΑΣΟΚ.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact