ΕΛΛΑΔΑ

Την ημέρα που κήδευε την ζωρτζίνα, η Ρούλα τσακωνόταν στο Facebook

Νέα στοιχεία για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου την ημέρα της κηδείας της κόρης της Τζωρτζίνας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα στοιχεία αυτά έκαναν χθες τον γύρο των κοινωνικών δικτύων. Πρόκειται επί της ουσίας για printscreen από τις απαντήσεις που έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Facebook την ημέρα που κήδευε την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνας, σε χρήστες που έβλεπαν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι μυστήριο.

Τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου που πλέον έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας δεν δίσταζε να επιτίθεται σφόδρα σε όσους σχολίαζαν και να επικαλείται «γονίδιο» το οποίο σκότωσε τα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να εκφράζονται υποψίες για τους θανάτους και των τριών παιδιών της μέσα σε τρία χρόνια εκκίνησε τη δική της επιχείρηση προκειμένου να πείσει για το αντίθετο.

Πιστεύοντας ότι ήταν ικανή να το καταφέρει, να καλύψει την εγκληματική της δράση, υποστήριζε μια θεωρία περί παθολογίας-κληρονομικότητας και μιλούσε για παγκόσμια πρώτη στα ιατρικά χρονικά.

«Πιθανόν να είμαστε οι πρώτοι στα χρονικά (σ.σ.: για κάτι που συνδέει τους θανάτους των παιδιών). Δεν σημαίνει ότι, επειδή την υπόθεση την έχει πάρει το Ανθρωποκτονιών, είναι ανθρωποκτονία. Αυτό χτυπάει στον κόσμο και δίνει έναυσμα στον κόσμο να εικάζει.

Κανείς μας δεν είναι ύποπτος, κανείς μας δεν έχει κληθεί. Είναι μια σωστή διαδικασία, για να πάρουμε και εμείς απαντήσεις και να πάρει απαντήσεις και η ιατρική κοινότητα», έλεγε πριν κατηγορηθεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact