ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόλυτο φαβορί: Ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ που αν περάσει στο δεύτερο γύρο δεν χάνει

Ο πρώτος γύρος των εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την ηγεσία του κινήματος και την αλλαγή ημέρας στην προεδρία μετά την εποχή της Φώφης Γεννηματά, διεξάγεται σήμερα Κυριακή 5/12, σε έναν γύρο στον οποίο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να παραβρεθεί στα εκλογικά κέντρα και να ψηφίσει τον εκλεκτό του για τον προεδρικό θώκο.

Οι προβλέψεις των γκάλοπ είναι συγκεκριμένες, ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα όταν και έχει αρχίσει να φαίνονται πιο ξεκάθαρα τα φαβορί της διαδικασίας.

Παρόλα αυτά υπάρχουν εκτιμήσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος προβλέπει ότι τη Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα που θα στέλνουν τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων «στον κουβά».

Υπάρχει όμως και μία άλλη πρόβλεψη, κάποιων άλλων «ειδικών», οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους bookmakers των στοιχηματικών σάιτ.

Όπως κάθε εκλογική διαδικασία, έτσι και αυτή για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, έχει τους ανθρώπους των στοιχηματικών επί ποδός καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να στοιχηματίσουν στον δικό τους εκλεκτό που βλέπουν ως φαβορί.

Οι ίδιες οι στοιχηματικές έχουν κάνει ξεκάθαρο το φαβορί στον δεύτερο γύρο, μόνο εφόσον αυτό περάσει από τον πρώτο γύρο στην δυάδα των προσώπων που θα διεκδικήσουν την ηγεσία τη δεύτερη Κυριακή.

Ο εκλεκτός των στοχηματικών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ο Ευρωβουλευτής με την Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις προβλέψεις τους οι books θεωρούν ότι αν καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο, οι συσχετισμοί δυνάμεων θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να είναι αυτός το απόλυτο φαβορί που δύσκολα θα ηττηθεί από οποιονδήποτε βρει αντίπαλό του.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact