ΖΩΔΙΑ

Το φετινό φθινόπωρο θα είναι υπέροχο για αυτά τα τρία ζώδια

Ο Σεπτέμβριος θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είναι αστρολογικά και ο πιο εύκολος μήνας.

Ξεκίνησε ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του, η πανσέληνος υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή με ορισμένα ζώδια, ενώ η Αφροδίτη που πέρασε στην Παρθένο στις 5 του μήνα «απαιτεί» να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, στην αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας.

Σε γενικές γραμμές ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που μας «προσγειώνει», όπως και το φθινόπωρο ως εποχή. Έπειτα από ένα καλοκαίρι με διακοπές και χαλάρωση, μας γειώνει και μας βάζει στην πραγματικότητα.

Υποχρεώσεις, νέα ξεκινήματα, αποφάσεις, ξεκαθαρίσματα. Καταστάσεις που δεν τις λες και πολύ εύκολες.

Ωστόσο, το φετινό φθινόπωρο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου:

Δίδυμοι

Βρίσκεστε απέναντι από τον Τοξότη και πολλά αστρολογικά γεγονότα φαίνεται να φέρνουν ισορροπία στη ζωή σας αυτό το φθινόπωρο. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου σάς επηρεάζει βαθιά. Ενώ συχνά τείνετε να είστε επιφανειακοί και λιγάκι απόμακροι η θέση αυτή του πλανήτη της αγάπης θα σας προσφέρει πάθος και τρυφερότητα. Ο Ερμής που θα περάσει στον Τοξότη, επίσης, θα σας προσφέρει την αίσθηση της ισορροπίας που τόσο αναζητάτε. Τέλος, όταν ο Άρης περάσει στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου, θα νιώσετε πιο δυνατές. Αφήστε αυτή την ενέργεια να «μαλακώσει» τα συναισθήματά της και εκμεταλλευτείτε τη προς όφελός σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε τον εαυτό σας και να του δώσετε έναν όρκο αγάπης.

Σκορπιός

Μοιάζει σαν το φθινόπωρο να είναι η εποχή σας. Η φύση σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή την περίοδο του χρόνου, αφού το μυστήριο που τη διέπει είναι το χαρακτηριστικό σας. Τα γενέθλιά σας, από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου, θα επηρεαστούν από τον Άρη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας (από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου) και τον Ερμή, επίσης στο ζώδιό σας (από τις 5 Νοεμβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου). Προετοιμαστείτε για ένα αίσθημα δύναμης και εξουσίας. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και τον Ερμή ενισχύοντας τη διαίσθησή σας και κάνοντας αυτό το φθινόπωρο την εποχή της λάμψης και της επιτυχίας σας.

Τοξότης

Ενώ οι εκλείψεις μάς επηρεάζουν όλους, αυτό το φθινόπωρο θα είναι τόσο εύκολο για εσάς, Τοξότες. Ανυπομονείτε για τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας στις 7 Οκτωβρίου, καθώς ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος ενισχύει τον ρομαντισμό στη ζωή σας και την οικονομική σας σταθερότητα. Έπειτα στο ζώδιο σας θα βρίσκεται ο Ερμής από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε τη γνώμη σας ξεκάθαρη. Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά σας δίνει έξτρα ενέργεια, ενώ τα γενέθλιά σας, από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου είναι η καλύτερη περίοδος για να απολαύσετε την αίσθηση ελέγχου που σας χαρίζουν τα άστρα.

www.marieclaire.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact