ΕΛΛΑΔΑ

To Fnews.gr εύχεται σε όλους χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Η Συντακτική Ομάδα του Fnews.gr, εύχεται σε όλους, αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την λύτρωση στις ψυχές όλων μας, να χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία, δύναμη και ώριμες πράξεις.

Ο «αόρατος εχθρός» της ανθρωπότητας, ο κορονοϊός, εισέβαλε στη ζωή μας ξαφνικά, άλλαξε τις συνήθειές μας μέσα σε λίγες ώρες και ημέρες, ανατρέποντας την καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

Όμως, η δύσκολη συγκυρία με την οποία τιμάται η σπουδαιότερη εορτή του Χριστιανισμού και το μήνυμα της πορείας του Θεανθρώπου από τα Πάθη ως τον Γολγοθά και την τελική Λύτρωση, δεν πρέπει να καταβάλλουν την πίστη και την αισιοδοξία μας.

Τώρα, που οι περιστάσεις τροποποίησαν συνήθειες του εξωτερικού μας κόσμου, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, ο εσωτερικός μηχανισμός της ύπαρξής μας να κινητοποιηθεί σε υψηλό βαθμό.

Η αληθινή αγάπη, η ταπεινότητα, η αλληλεγγύη, η υπομονή, η αισιοδοξία και η διαλλακτικότητα είναι μερικές από τις πνευματικές αρετές που πρέπει να αναδυθούν αυτήν την περίοδο στον «αφρό» της υπόστασής μας.

Η συλλογική προσπάθεια και η σθεναρή ελπίδα για καλύτερες ημέρες θα τονώσουν το φρόνημά μας και θα μας οδηγήσουν πλησιέστερα από άλλοτε στις αξίες που πρεσβεύει το κορυφαίο μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού Χριστού.

Η ενδόμυχη αναζήτηση για πτυχές που θα ενισχύσουν τη θετική μας αύρα και η ακλόνητη πίστη θα μας υποδείξουν το δικό μας μονοπάτι προς το Φως, τη νίκη της ζωής έναντι του θανάτου, σηματοδοτώντας παράλληλα την υπέρβαση από τα προσωπικά μας όρια, ανησυχίες και φόβους… Οι φωτεινότερες ημέρες θα έρθουν…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, Καλό Πάσχα!!!

cracking-red-eggs-702x336

Αίθουσα Σύνταξης Fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact