ΒΙΝΤΕΟ

Το Ilyushin II-76 κάνει ρίψη και οι πυροσβέστες τρέχουν να καλυφθούν από τις ριπές του νερού

Ύστερα από απευθείας εντολή του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, η χώρα έστειλε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα τα δύο γιγαντιαία Ilyushin που θα συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στον ελληνικό χώρο.

Τα δύο γιγαντιαία σκάφη θα ξεκινήσουν να επιχειρούν σήμερα και θα δοκιμάσουν να ρίξουν μαζί με το Beriev, σε σχηματισμό, ταυτόχρονα 110 τόνους νερό. Οι όγκοι του νερού θα είναι 12 τόνους το Beriev και από 49 τόνους το κάθε Ilyuoushin.

Οι περιοχές που θα γίνουν οι ρίψεις θα είναι η Ηλεία, η Εύβοια και η Αρκαδία, πιθανότατα μία πρωινή ρίψη και άλλες δύο απογευματινές.

Στις περιοχές που θα γίνουν οι πρωτόγνωρες ρίψεις τόσο μεγάλου όγκου νερού θα πρέπει να είναι άδειες από κατοίκους και μέλη των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς το υδάτινο φράγμα που θα επιχειρήσει να ανακόψει τις πυρκαγιές θα είναι σφοδρό.

Ένα βίντεο που δείχνει τόσο τις δυνατότητες όσο και τον εντυπωσιακό όγκο νερού που ρίχνει το Ilyuoushin κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, από προηγούμενες επιχειρήσεις του ρωσικού γίγαντα εκτός Ελλάδας, παρόλα αυτά προκαλεί δέος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact