ΓΥΝΑΙΚΑ

Το μυαλό είναι το «κλειδί» στο γυναικείο οργασμό ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί να λένε ότι το μυαλό της γυναίκας είναι μια άβυσσος, ωστόσο αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσει το σεξ μαζί σας μάλλον πρέπει να δοκιμάσετε να… μπείτε μέσα σε αυτό!

Όπως υποστηρίζουν ερευνητές από τον Καναδά, ίσως τα ζευγάρια να πρέπει να αφήσουν τα προκαταρκτικά στην άκρη και να αρχίζουν να δίνουν περισσότερη βαρύτητα σε αυτό που μπορεί να συμβεί μέσα στο μυαλό μιας γυναίκας.

Η ομάδα των ερευνητών από το εργαστήριο Human Sexuality Research Laboratory του πανεπιστημίου της Οτάβας εξέτασε γυναίκες, οι οποίες ανέφεραν ότι δυσκολεύονταν συχνά να φτάσουν στην κορύφωση μαζί με το σύντροφό τους και άλλες οι οποίες δεν αντιμετώπιζαν παρόμοιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκείνες που δυσκολεύονταν να φτάσουν σε οργασμό έκαναν λιγότερες ερωτικές σκέψεις και εστίαζαν λιγότερο στις αισθήσεις του σώματός τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Ωστόσο, δε συνέβαινε το ίδιο όταν διεγείρονταν σεξουαλικά χωρίς το σύντροφό τους.

Το επίπεδο επιρροής αυτής της ικανότητας να συγκεντρώνονται στις σεξουαλικές τους σκέψεις ήταν υψηλότερο από αυτό που περίμεναν οι ερευνητές, σχολίασε ο επικεφαλής της έρευνας και καθηγητής σεξολογίας στο πανεπιστήμιο Louvain του Βελγίου, Pascal De Sutter.

Επίσης, φαίνεται να υπάρχει κάποιο είδος σεξουαλικής καμπύλη μάθησης, που σχετίζεται με την ικανότητα να φτάσει κανείς στον οργασμό, με τις μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες να αναφέρουν πολύ λιγότερη δυσκολία από τις νεότερες.

Οι γυναίκες που έφταναν πιο εύκολα στον οργασμό, ανέφεραν λιγότερη σεξουαλική δυσφορία και περισσότερη απόλαυση, σε ό,τι είχε να κάνει με τη σεξουαλική τους ζωή γενικότερα.

Τα ευρήματα των ερευνητών δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Sexologies. Σύμφωνα με τους ειδικούς, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες θεραπείες για τις γυναίκες που υποφέρουν από προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Ίσως, καταλήγει το δημοσίευμα, για ορισμένους ανθρώπους κάποιο είδος ψυχικής εκπαίδευσης να μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact