ΓΥΝΑΙΚΑ

Το μυαλό είναι το «κλειδί» στο γυναικείο οργασμό ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί να λένε ότι το μυαλό της γυναίκας είναι μια άβυσσος, ωστόσο αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσει το σεξ μαζί σας μάλλον πρέπει να δοκιμάσετε να… μπείτε μέσα σε αυτό!

Όπως υποστηρίζουν ερευνητές από τον Καναδά, ίσως τα ζευγάρια να πρέπει να αφήσουν τα προκαταρκτικά στην άκρη και να αρχίζουν να δίνουν περισσότερη βαρύτητα σε αυτό που μπορεί να συμβεί μέσα στο μυαλό μιας γυναίκας.

Η ομάδα των ερευνητών από το εργαστήριο Human Sexuality Research Laboratory του πανεπιστημίου της Οτάβας εξέτασε γυναίκες, οι οποίες ανέφεραν ότι δυσκολεύονταν συχνά να φτάσουν στην κορύφωση μαζί με το σύντροφό τους και άλλες οι οποίες δεν αντιμετώπιζαν παρόμοιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκείνες που δυσκολεύονταν να φτάσουν σε οργασμό έκαναν λιγότερες ερωτικές σκέψεις και εστίαζαν λιγότερο στις αισθήσεις του σώματός τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Ωστόσο, δε συνέβαινε το ίδιο όταν διεγείρονταν σεξουαλικά χωρίς το σύντροφό τους.

Το επίπεδο επιρροής αυτής της ικανότητας να συγκεντρώνονται στις σεξουαλικές τους σκέψεις ήταν υψηλότερο από αυτό που περίμεναν οι ερευνητές, σχολίασε ο επικεφαλής της έρευνας και καθηγητής σεξολογίας στο πανεπιστήμιο Louvain του Βελγίου, Pascal De Sutter.

Επίσης, φαίνεται να υπάρχει κάποιο είδος σεξουαλικής καμπύλη μάθησης, που σχετίζεται με την ικανότητα να φτάσει κανείς στον οργασμό, με τις μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες να αναφέρουν πολύ λιγότερη δυσκολία από τις νεότερες.

Οι γυναίκες που έφταναν πιο εύκολα στον οργασμό, ανέφεραν λιγότερη σεξουαλική δυσφορία και περισσότερη απόλαυση, σε ό,τι είχε να κάνει με τη σεξουαλική τους ζωή γενικότερα.

Τα ευρήματα των ερευνητών δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Sexologies. Σύμφωνα με τους ειδικούς, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες θεραπείες για τις γυναίκες που υποφέρουν από προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Ίσως, καταλήγει το δημοσίευμα, για ορισμένους ανθρώπους κάποιο είδος ψυχικής εκπαίδευσης να μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact