ΚΟΣΜΟΣ

Το παιδάκι από τα επεισόδια στην Πορτογαλία που συγκλόνισε: Παρακολουθεί ουρλιάζοντας τα ΜΑΤ να δέρνουν τον πατέρα του [εικόνες & βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από την Πορτογαλία. Στα συγκεκριμένα καρέ καταγράφεται η αγωνία και ο τρόμος ενός μικρού παιδιού την ώρα που άνδρας των ΜΑΤ χτυπά τον πατέρα του και τον παππού του, έξω από το γήπεδο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, στη Λισαβόνα, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου αναδείχθηκε νικήτρια, κερδίζοντα το πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπενφίκα και ενώ διεξάγονταν οδομαχίες στους δρόμους της πόλης μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών της Μπενφίκα.

Ο Τζόσε Μεγκάλες, ο οποίος υπέστη τη βία των ΜΑΤ, δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε επιτραπεί στον ίδιο, στους γιους του και στον πατέρα του να αποχωρήσουν από το γήπεδο πριν φύγουν οι υπόλοιποι οπαδοί της Μπενφίκα, καθώς οι δύο μικροί γιου του φοβούνταν.

Βίντεο που βρίσκεται ήδη στα χέρια των πορτογαλικών αρχών δείχνει τον την οικογένεια των Μεγκάλες να στέκεται έξω από το γήπεδο την ώρα που τους πλησιάζουν οι άνδρες των ΜΑΤ, σπρώχνουν και ρίχνουν κάτω τον πατέρα των δύο μικρών αγοριών, χτυπούν τον παππού τους και στη συνέχεια ένας από τους άνδρες των αστυνομικών αρχών ξυλοκοπά με γκλομπ τον Τζόσε Μεγκάλες.

Στη συνέχεια, η κάμερα στρέφεται προς την άλλη μεριά και δείχνει έναν άλλον άνδρα των ΜΑΤ να έχει πάρει αγκαλιά τον μικρό γιο της οικογένειας και να προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να δει τα όσα εκτυλίσσονταν λίγο πιο κάτω, ενώ το παιδάκι κλαίει με αναφιλητά και ουρλίαζει «μπαμπάααα…».

Η περιφερειακή εισαγγελέας έχει ήδη αρχίσει να διερευνά την υπόθεση, της όπως όλα δείχνουν, κατάχρησης εξουσίας κατά της οικογένειας των Μεγκάλες.

Από την πλευρά του ο Μεγκάλες ισχυρίζεται ότι η επίθεση της αστυνομίας κατά του ιδίου και του πατέρα του ήταν αναίτια, ενώ ο άνδρας των ΜΑΤ υποστηρίζει ότι ο πατέρας της οικογένειας τον έφτυσε, κάτι το οποίο βέβαια, ο ίδιος αρνείται.

Η Μπενφίκα, πάντως, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι θα καλέσει τον Μεγκάλες και όλη του την οικογένεια στο γήπεδο το επόμενο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ανακοινώνοντας, μάλιστα, ότι τα δύο παιδάκια θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο για την παρουσίαση του τροπαίου του πρωταθλήματος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact