ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ….

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ…

Η Εθνική Ελλάδας τα έδωσε όλα με την Τσεχία. Έπαιξε περίπου όπως θέλουμε να παίζει. Είχε πλάνο, είχε τρομερό πάθος, είχε τον Καλάθη σε μαγική βραδιά, αλλά όλα αυτά δεν έφταναν, ώστε να έρθει το +12.

Η ελληνική ομάδα ήταν συγκινητική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και παρότι βρέθηκε να χάνει με 42-37 και παίζοντας στα τελευταία 5μιση λεπτά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αποβλήθηκε άδικα, έφτασε μια ανάσα από το +12, αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις.

Όταν περάσαμε μπροστά στην τέταρτη περίοδο με 65-53 και δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ήρθε μία αδιανόητη κίνηση από τον πάγκο και έφερε τούμπα τα φύλλα. Κάποιος από τον πάγκο της “γαλανόλευκης” κάτι είπε, δεχθήκαμε τεχνική ποινή και από ‘κει και πέρα μας πήρε η κατηφόρα. Αρχισε να παίρνει μπροστά και ο NBAer, Σατοράνσκι, που μέχρι τότε τον είχαμε περιορίσει και ουσιαστικά οι ελπίδες μας τελείωσαν.

Το τελικό 84-77 έφερε τον αποκλεισμό και το γεγονός ότι παραμένουμε για δέκα χρόνια χωρίς παρουσία στο βάθρο. Η προσπάθειά μας στην Κίνα κρίνεται αποτυχημένη, αφού είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην οκτάδα, έχοντας απέναντι μας βατούς αντιπάλους. Η ήττα, όμως, από τη Βραζιλία ήταν εκείνη που μας κόστισε περισσότερο παρά το σημερινό ματς με την Τσεχία.

Παράλληλα, χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα θα το προσπαθήσουμε μέσω του προολυμπιακού τουρνουά. Εκεί δεν θα είναι στον πάγκο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο έμπειρος Ελληνας προπονητής προσπάθησε φιλότιμα, αλλά η Εθνική Ελλάδας χρειάζεται ένα πιο μεγάλο μέγεθος, όπως ο Σφαιρόπουλος, ο Ιτούδης και ο Μπαρτζώκας.

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσουν στην ομάδα και ο Πρίντεζης με τον Μπουρούση, ενώ ερωτηματικό για το προολυμπιακό είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Με πολλούς να λένε ότι αυτός πρέπει να είναι που θα αποφασίσει για τον επόμενο προπονητή. Να πάρουμε, δηλαδή, κάποιον, που να τον αξιοποιεί καλύτερα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact