ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το ΣΔΟΕ «τσεκάρει» Σκορδά, Τούνη, Καινούργιου και όχι μόνο!

Στην εύφορη κοιλάδα των social media ετοιμάζεται να εκστρατεύσει ο ΣΔΟΕ. Και αυτή η πληροφορία έχει προκαλέσει πανικό στους επώνυμους της τηλεόρασης.

Και δη στις πολύ πετυχημένες όμορφες παρουσιάστριες και μοντέλα που κυκλοφορούν ως και «τιμοκατάλογο» για την έμμεση διαφήμιση που δίνει και παίρνει σε Instagram και σια.

Στο σχέδιο προβλέπεται αρχικά η κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ στη συνέχεια θα ζητούνται τα στοιχεία από τις εταιρείες και θα υπάρχει διασταύρωση των ποσών με τα εισοδήματα της τελευταίας πενταετίας.

Tην αρχή της μπίζνας διεθνώς την έκαναν οι Kardashians, οι οποίες με την επιρροή τους έχουν δημιουργήσει μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων, με κοριτσάκια να υιοθετούν τις συνήθειές τους, το στυλ τους, ακόμα και την εμφάνισή τους.

Οι influencers, άνδρες και γυναίκες, θεωρούνται πια κινητήρια δύναμη στα social media, με τις διαφημιστικές εταιρείες να πληρώνουν αδρά, προκειμένου να πλασάρουν κάποια από τα προϊόντα τους.

«Πλέον, η διαφήμιση προϊόντων μέσα από τα social media είναι σημείο των καιρών… Είναι κι αυτό μια δουλειά, η οποία σίγουρα θα πρέπει να γίνεται υπό σωστές προϋποθέσεις.

Από τη στιγμή που κάθε influencer κόβει αποδείξεις, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θεωρώ σωστό και απαραίτητο τον έλεγχο αυτόν αρχικά γιατί είναι άδικο για αυτούς που δουλεύουν νόμιμα.

Τα ποσά που ακούγονται είναι υπέρογκα και, όταν δουλεύεις σε τέτοια κλίμακα, σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος», δηλώνει στο «Secret» η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα.

Να θυμίσουμε πως επικράτησε χαμός πριν δύο εβδομάδες, όταν δημοσίευμα έκανε γνωστό τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη, η οποία στη συνέχεια έριξε τα «καρφιά» της στην Κατερίνα Καραβάτου αλλά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, για τα λεφτά που κερδίζουν μέσα από τα social media.

Παράλληλα πανίσχυρους λογαριασμούς διατηρούν τόσο η όμορφη Φαίη Σκορδά όσο και η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο «Secret» μίλησαν και οι Παύλος Τερζόπουλος, Παναγιώτης Θεόφιλος, Μέγκι Ντρίο και Έλενα Γαλίφα.

Όλοι τους έχουν «δυνατά» προφίλ στο Instagram με χιλιάδες followers και συμφώνησαν πως πρέπει να γίνεται έλεγχος και πως οι συνεργασίες τους είναι νόμιμες, χωρίς να έχουν κάτι να κρύψουν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact