ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το βάρος της σε χρυσό | Η τεράστια περιουσία της Ιωάννας Τούνη και το κόστος του σπιτιού που αγόρασε

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται πλέον σε μια μάλλον ήρεμη περίοδο στη ζωή της, μετά από τις δύσκολες ημέρες που πέρασε λόγω αυτής της περιρρέουσας ατμόσφαιρας για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους τα βρήκαν, η ίδια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου δέχεται επισκέψεις από τους φίλους της και περνάνε χρόνο μαζί, καθώς μπαίνει στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το βέβαιο είναι πως η δουλειά που έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια και η επιχειρηματική της δράση, της έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να κάτσει για αρκετούς μήνες και να απολαύσει και την εγκυμοσύνη και φυσικά τους πρώτους μήνες του μωρού της.

Η εταιρεία ρούχων που έχει μαζί με τη φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη, είναι ένα πολύ επιτυχημένο brand που έχει αναλάβει και μεγάλες δουλειές σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και άνθρωποι του χώρου λένε πως ο τζίρος της έχει αρκετά μηδενικά.

Την ίδια στιγμή, η έτερη επιχείρηση της, το προφίλ της στο Instagram και εν γένει τα social media της, αποτελεί ένα χρυσωρυχείο για την Ιωάννα Τούνη που θα κάνει σίγουρα 6-7 αναρτήσεις εμπορικής συμφωνίας μέσα στην εβδομάδα, χώρια κάποια stories που θα γίνουν για τα ίδια ή και διαφορετικά brands.

Από τη στιγμή που έχει ένα προφίλ με 990 χιλιάδες ακόλουθους και με βάση παλιότερα ρεπορτάζ, είναι λογικό να έχει 4ψήφια ποσά σε έσοδα για τέτοιες αναρτήσεις.

Σα να λέμε πως αυτή τη στιγμή ο τραπεζικός της λογαριασμός έχει εξαψήφιο νούμερο.

Ούσα τόσο επιτυχημένη entrepreneur, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε μετά από 11 χρόνια διαρκούς δουλειάς, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, από σερβιτόρα μέχρι pr, να αγοράσει το δικό της σπίτι, ένα διαμέρισμα 170 τετραγωνικών, το οποίο μάλιστα ανακαίνιζε για αρκετούς μήνες μέχρι να μπορέσει να μείνει. Όσο καιρό βρισκόταν προς πώληση αυτό το νεοκλασικό, η τιμή του ήταν σύμφωνα με την «ON Time» στα 500.000 ευρώ.

Στο παρελθόν η Τούνη έχει δηλώσει: «Έχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting, σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες κλαμπ, παντού. Έχω κάνει 12ωρα και 12ωρα εργασίας παράλληλα με την σχολή μου. Το ότι έπειτα από χρόνια καθαρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης κατάφερα να έχω μια άλφα οικονομική άνεση, δεν το χρωστάω σε κανέναν».

Επομένως δεν είναι παράξενη αυτή η ικανότητα της στο να εξασφαλίζει αυτά τα έσοδα και να έχει μια τόσο αποδοτική επιχείρηση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact