ΕΛΛΑΔΑ

Τον θάνατο του εικονολήπτη έβλεπε ζωντανά η σύζυγός του

Tο ξέσπασμα της συζύγου του άτυχου εικονολήπτη συγκλονίζει…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα μετά το τραγικό τέλος του 53χρονου εικονολήπτη, Κ.Θ., που βιντεοσκοπούσε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

Μετά το ξέσπασμα μέσω του ethnos.gr και του Facebook του γιου του εικονολήπτη, για το δικό της Γολγοθά μίλησε και η σύζυγος του 53χρονου.

Τα όσα ανέφερε η σύζυγος του εικονολήπτη συγκλονίζουν. «Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο. Κατάλαβα. Παρακαλούσα να είναι ζωντανός. Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους», τόνισε η ίδια μιλώντας στο STAR.

Η έκκληση της συζύγού του

Επιπλέον, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, η ίδια εμφανώς ενοχλημένη από τα πλάνα που προβάλλονται σε όλα τα κανάλια, δήλωσε: «Σταματήστε επιτέλους όλο αυτό με τον άνδρα μου, είναι τρέλα. Από προχθές γίνεται αντικείμενο πολιτικών σκοπιμοτήτων και σας παρακαλώ να σταματήσει όλο αυτό».

Το απόγευμα της Δευτέρας, πάντως, μετά και τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας στο ethnos.gr ότι «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων, οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις», είχε ξεσπάσει ο γιος του εικονολήπτη, κάνοντας λόγο για «έλλειψη ανθρωπιάς», αναγκάζοντας με αυτό τον τρόπο τον δήμαρχο Καλομάτας, Παναγιώτη Νίκα, να ανασκευάσει μέσω του OPEN TV τις αρχικές του δηλώσεις.

Στο μεταξύ, στο αυτόφωρο οδηγούνται την Τρίτη οι επτά συλληφθέντες για τον θάνατο του εικονολήπτη Κ. Θ., ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπολέμου, στον χώρο στάθμευσης του Νέδοντα, στην Καλαμάτα. Τη Δευτέρα, οι άνδρες που συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Καλαμάτας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ειδικότερα, στον καπετάνιο του «μπουλουκιού» ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και όπλων. Στους υπόλοιπους συλληφθέντες ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και όπλων. Στον πρώην αντιδήμαρχο Καλαμάτας και δημοτικό σύμβουλο (σήμερα) ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Οι επτά συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να περάσουν την αυτόφορη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στις 13:00.

Πηγή: Έθνος

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact