ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τον χάρο με τα μάτια της είδε η Αντζελα Δημητρίου. Είχε Άγιο!

Τον χάρο με τα μάτια της είδε πριν από λίγες ημέρες η Αντζελα Δημητρίου, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στις Τζιτζιφιές. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε σχεδόν διαλύθηκε, ωστόσο εκείνη γλίτωσε μόνο με μικροτραύματα, που δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η τραγουδίστρια έβγαινε από έναν παράδρομο στη γωνία Πεισιστράτου και Επαμεινώνδα, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΟΑΣΑ, το οποίο με τη σειρά του προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα. Το πολυτελές τζιπ της Αντζελας Δημητρίου υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, όπως και τα άλλα οχήματα, ευτυχώς όμως οι επιβαίνοντες σε αυτά βγήκαν σώοι και αβλαβείς.

Σε κατάσταση σοκ

Η «Λαίδη» βρισκόταν σε κατάσταση σοκ τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση και χρειάστηκε να τη βοηθήσουν περαστικοί να βγει από το όχημα και να την απομακρύνουν υποβαστάζοντάς την από το σημείο της σύγκρουσης, ώσπου να συνέλθει. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί και άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι, αφού πρώτα πήραν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, στη συνέχεια απομάκρυναν από τον δρόμο τα οχήματα για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία στην περιοχή.

«Αν πήγαινα σαν τον Παντελίδη, τι θα έλεγες;» ήταν η πρώτη κουβέντα της Αντζελας Δημητρίου μετά το ατύχημα, καθώς αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή πόσο φοβήθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια διακομίστηκε από περαστικούς που θέλησαν να τη βοηθήσουν στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους αλλά και για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact