ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκικά ΜΜΕ: «Σκάνδαλο» η επίσκεψη του Χαφτάρ στην Αθήνα

Ο Στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ βρίσκεται στην Αθήνα και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, τον υποδέχθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για μια πρώτη, ιδιωτική συνάντηση.

Ολοκληρώθηκε η ιδιωτική συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ (Khalifa Haftar) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην συνάντηση ήταν παρών και ο ναύαρχος Φαράζ αλ-Μαχντάουι.

Αύριο το μεσημέρι ο Χαλίφα Χάφταρ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση η συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.

Πάντως αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει σοκ στην Άγκυρα, καθώς Τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο από την πλευρά της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Διπλωματικό θρίλερ: Συναντήθηκε με Δένδια ο Χαφτάρ

Γάλλοι κομάντος για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία