ΚΟΣΜΟΣ

Οι Τούρκοι στρατιώτες στην Αφρίν αντί να πολεμούν ασχολούνται με το Instagram!

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα με τις συνεχείς αναρτήσεις Τούρκων στρατιωτών στο Instagram από την Αφρίν της Συρίας κατά την διάρκεια της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» με τους επιτελείς τους να «πονοκεφαλιάζουν» από αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με έρευνες του RT είναι ξεκάθαρο ότι η «κίνηση» του Instagram έχει ανέβει κατακόρυφα την στιγμή που τα τουρκικά στρατεύματα βρίσκονται στην περιοχή.

Κάτι το όποιο θέτει εύλογα ερωτήματα για το αξιόμαχό τους. Οι στρατιώτες είναι εκεί για τα like και τα share στο Instagram; Μπορούν οι Τούρκοι επιτελείς να σταματήσουν τους στρατιώτες τους να προδίδουν τις θέσεις τους σ’ ολόκληρο τον κόσμο (και φυσικά στις δυνάμεις του YPG που μάχονται) για ν’ αποφύγουν ενέδρες και περιστατικά όπως την «κονιορτοποίησή» τους από τις γυναίκες του YPJ; Ο πόλεμος έχει αλλάξει μορφή και πλέον είναι πιο δύσκολος από ποτέ. Ακόμη και μια μικρή «αθώα» δημοσίευση ενός στρατιώτη μπορεί να στοιχήσει την ζωή σ’ ολόκληρη την μονάδα του με καταστροφικά αποτελέσματα.

«Οι ΗΠΑ πρέπει ν’ αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την βόρεια περιοχή της Μανμπίτζ της Συρίας και να θέσουν τέρμα στην στήριξή τους για την κουρδική πολιτοφυλακή στην περιοχή» ζήτησε το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τσαβούσογλου είπε στους δημοσιογράφους το Σάββατο ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αποσυρθούν αμέσως από την περιοχή κοντά στην πόλη Μανμπίτζ, προσθέτοντας ότι η Ουάσιγκτον που παρέχει όπλα στο YPG πρέπει επίσης να σταματήσει. Ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει να δει προληπτικά βήματα από τις ΗΠΑ, όχι απλώς υποσχέσεις.

Οι τουρκικές δυνάμεις διεξάγουν μια επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Κλάδος Ελαίας» (Olive Branch), που στοχεύει σε Κούρδους μαχητές που συνδέονται με τις κουρδικές πολιτοφυλακές των Λαϊκών Προστατευτικών Μονάδων (YPG) μέσα και γύρω από την Αφρίν της Συρίας. Η Ρωσία εξέφρασε ανησυχία για τις εξελίξεις, προτρέποντας όλα τα μέρη να σεβαστούν τα σύνορα της Συρίας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact