ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό «χτύπημα» της μοίρας: Αποφάσισαν να παντρευτούν και διαγνώστηκαν και οι δύο με καρκίνο

Ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι, ο Clay Slenk και η Mariah Nelesen, από το Μίσιγκαν αποφάσισε να ζει πλέον την ζωή στο έπακρο από τότε που διαγνώστηκαν και οι δύο με καρκίνο με διαφορά 8 ημερών.

Το νεαρό ζευγάρι είναι μαζί από το Λύκειο και όντας αρραβωνιασμένο από τον Δεκέμβριο του 2020, σχεδίαζε να παντρευτεί στις 10 Ιουνίου 2022.

Η ζωή όμως έφερε αλλιώς τα πράγματα

Μετά την αποστολή των προσκλήσεων στους αγαπημένους τους, διαγνώστηκαν και οι δύο με καρκίνο, οπότε αποφάσισαν να παντρευτούν νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου.

«Έλαβα ένα τηλεφώνημα στις 11 Ιανουαρίου πως έχω καρκίνο των ωοθηκών. Σίγουρα δεν είναι ένα τηλεφώνημα που περιμένεις», λέει η 23χρονη στο KTLA.

Ο αγαπημένος της έλαβε ένα παρόμοιο τηλεφώνημα περίπου μια εβδομάδα αργότερα.

«Ξαφνικά, έλαβα ένα τηλεφώνημα στις 8, και ο γιατρός μου λέει, “Θέλω να πας στο ιατρικό κέντρο αμέσως. Νομίζω ότι έχεις λευχαιμία”».

Όντως, ο 24χρονος διαγνώστηκε με οξεία μυελοειδή λευχαιμία, που χρειαζόταν «άμεση θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση με μακρά νοσηλεία σε νοσοκομείο». Νοσηλεύτηκε άμεσα και έμεινε στο ιατρικό κέντρο για 40 ημέρες.

Η Mariah διαγνώστηκε με κοκκιοκυτταρικό όγκο των ωοθηκών. Πρόκειται για καρκίνο που απαιτεί θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία. Όσο καιρό ο αρραβωνιαστικός της ήταν στο νοσοκομείο εκείνη αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της για το μέλλον.

Παραμένουν αισιόδοξοι

Η διάγνωσή τους με καρκίνο τους οδήγησε στο να επισπεύσουν τον γάμο τους. «Μετακινήσαμε την ημερομηνία του γάμου μας για να μπορέσουμε να παντρευτούμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οπότε να είναι εδώ για να με φροντίσει και να περάσουμε μαζί αυτό το δύσκολο κομμάτι», αναφέρει ο γαμπρός.

Αξιοθαύμαστο είναι ότι παρά τη δυσάρεστη πραγματικότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν παραμένουν αισιόδοξοι και δεν το βάζουν κάτω.

«Γιατί αν είμαστε θυμωμένοι; Αν έχουμε θυμό και οργή, είμαστε αρνητικοί και πεσμένοι, το μόνο που θα κάνουμε είναι να χειροτερεύσουμε ακόμη περισσότερο εκείνη την ημέρα», λένε και επανασχεδιάζουν τον γάμο τους αφήνοντας όσα τους απασχολούν απ΄έξω.

«Η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη, αλλά ξέρουμε ότι είναι πιο σημαντικό να το περάσουμε μαζί», τονίζει ο 24χρονος.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου 44.000 δολάρια, σε μια προσπάθεια να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα, οι λογαριασμοί του σπιτιού, το εισόδημα που έχασαν και τα δώρα για τον γάμο και τον μήνα του μέλιτος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact