ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Από 10 ευρώ οι νέες τιμές των εισιτηρίων για Αθήνα – Βόλο – Αθήνα


Η ετήσια κάρτα θα κοστίζει 30 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές), ενώ για όσους την προμηθευτούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το κόστος της θα είναι μειωμένο στα 10 ευρώ

Έκπτωση 30% στις τιμές των μετ’ επιστροφής εισιτηρίων στη διαδρομή Αθήνα – Βόλος – Αθήνα, θα παρέχεται με ετήσια εκπτωτική κάρτα την οποία καθιερώνει η TΡΑΙΝΟΣΕ.

Η κάρτα θα κοστίζει 30 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές), ενώ για όσους την προμηθευτούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το κόστος της θα είναι μειωμένο στα 10 ευρώ.

Με την κάρτα αυτή θα παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές εισιτηρίων μετ’ επανόδου στη διαδρομή Αθήνα – Βόλος – Αθήνα, με αποτέλεσμα το εισιτήριο μετ’ επιστροφής – με τη χρήση της κάρτας – να διαμορφώνεται στα 40 ευρώ για τους κανονικούς επιβάτες.

Αντίστοιχα για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ με την κάρτα αυτή και με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας θα δίνεται η δυνατότητα να πληρώσουν μόνο 20 ευρώ για το ταξίδι τους στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

Στους κατόχους της κάρτας θα παρέχεται και δωρεάν γεύμα στη διαδρομή Λάρισα-Αθήνα και Αθήνα-Λάρισα για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 19/10/2014.

Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας να μετακινείται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών στο κομμάτι Πειραιάς – ΣΚΑ – Μαγούλα – Κορωπί – Αεροδρόμιο, με μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ώρες από την άφιξη στην Αθήνα ή αντίστοιχα 24 ώρες πριν την αναχώρηση από Αθήνα προς Βόλο. Η έκδοση των καρτών θα γίνεται μόνο από τα σημεία πώλησης του Βόλου, ενώ τα εισιτήρια για το ταξίδι με το τραίνο θα εκδίδονται μόνο από: ΣΣ Σταθμό και γραφείο πόλης Βόλου, Σ.Σ Αθήνας και ΣΚΑ.

Σε πρώτη φάση ο τίτλος μεταφοράς και το κουπόνι παροχής φαγητού (με την ένδειξη «Κουπόνι προσφοράς Βόλου») θα εκδίδονται χειρογραφικά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες από το Τμήμα Πληροφορικής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ειδική τιμολόγηση, έκδοση κουπονιού). Η κάρτα ισχύει για τη 2η θέση των αμαξοστοιχιών.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact