ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ-Κλίντον «σφάζονται» εν μέσω νέων τρομοκρατικών επιθέσεων στις ΗΠΑ

Να εκμεταλλευτεί τις τρεις νέες βομβιστικές σε πολιτείες των ΗΠΑ, με σκοπό να αποδυναμώσει τη Χίλαρι Κλίντον στα μάτια των πολιτών, επιχείρησε ο Ντόναλτ Τραμπ.

«Yπό την ηγεσία του Ομπάμα και της Χίλαρι, οι Αμερικανοί έχουν βιώσει περισσότερες επιθέσεις στο εσωτερικό από τις νίκες του στο εξωτερικό. Ώρα να τα αλλάξουμε αυτό», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, o υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.

H υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, από την πλευρά της, καταδίκασε τις, «κατά τα φαινόμενα τρομοκρατικές επιθέσεις» στη Μινεσότα, τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ, ενώ επεσήμανε ότι η Μινεσότα θα πρέπει να χαλυβδώσει την αποφασιστικότητα για την προστασία των ΗΠΑ και την κατατρόπωση του ISIS, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον Τραμπ.

Από την άλλη, οι δημοσκοπήσεις, ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, διχάζουν, αφού σε πολλές περιπτώσεις παρουσιάζουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Η δημοσκόπηση των «Los Angeles Times» έδειξε ότι η απουσία της Χίλαρι από την προεκλογική εκστρατεία, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε, αύξησε το προβάδισμα του Τραμπ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο Ρεπουμπλικανός προηγείται με 47,7% έναντι 41% της Χίλαρι.

Το παραπάνω αποτέλεσμα μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, η περιπέτεια υγείας της Κλίντον δεν επηρέασε αρνητικά τους υποστηρικτές της. Η έρευνα, που διεξήχθη από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, έδειξε ότι το 42% των πιθανών ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, ενώ το 38% υπέρ του Τραμπ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact