ΚΟΣΜΟΣ

Τrolls στα κοινωνικά δίκτυα «έδιωξαν» την κόρη του Robin Williams


Οι στιγμές που πέρασα με τον πατέρα μου δεν ήταν γεμάτες selfies, λέει στο μήνυμά της σε όσους την κατηγόρησαν πως δεν είχε αρκετές φωτογραφίες με τον αγαπημένο ηθοποιό στο προφίλ της

Η Zelda Williams συγκίνησε τους περισσότερους με τα λόγια που έγραψε για τον πατέρα της Robin, λίγο αφότου ανακοινώθηκε ο θάνατος του μεγάλου ηθοποιού. 

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του «Μικρού Πρίγκιπα» του έργου του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί, είχε γράψει: «Εσύ- εσύ μόνο θα έχεις τα αστέρια όπως κανένας άλλος δεν τα έχει. Σε ένα από αυτά θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Και έτσι όταν το βράδυ θα κοιτάς τον ουρανό θα είναι σαν όλα τα αστέρια να γελούν. Εσύ, μόνο εσύ θα έχεις τα αστέρια που μπορούν να γελούν». 

Το ποστ ανέβηκε στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Twitter. 


Από τη στιγμή εκείνη, η Zelda Williams δέχτηκε δεκάδες χιλιάδες μηνύματα, που δεν ήταν όμως όλα συμπάθειας και συμπόνιας για την απώλεια. 

Πολλοί της «επιτέθηκαν» για το είδος της σχέσης που είχε με τον πατέρα της, για το κατά πόσο ήταν κοντά του ενώ βρισκόταν στη ζωή, παρατηρώντας μεταξύ άλλων, πως καμία της φωτογραφία δεν τον έδειχνε, ή πως κανένα της μήνυμα μέχρι τότε δεν αναφερόταν σε αυτόν.

Το πρωί της Τετάρτης, μία μέρα μετά, η κόρη του αξέχαστου Robin Williams έκανε ακόμα μια ανάρτηση, ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποχωρήσει από τα κοινωνικά δίκτυα, πικραμένη από την επίθεση που δέχθηκε. 

Όπως αναφέρει: «Αφήνω το λογαριασμό αυτό για λίγο μέχρι να νιώσω καλύτερα και να αποφασίσω αν θα το διαγράψω ή όχι. Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, σας παρακαλώ να σεβαστείτε τους λογαρισμούς τους δικούς μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μας. Το να εξετάζετε πόσες φωτογραφίες του πατέρα μου είχα, είναι να με κρίνετε γι’ αυτό είναι βίαιο και περιττό.

Οι στιγμές που πέρασα μαζί του ήταν πολύτιμες, ήσυχες και είτε το πιστεύετε είτε όχι δεν ήταν γεμάτες φωτογραφίες και selfies. Μοιράστηκα μαζί του έναν κόσμο όπου όλοι έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του, αλλά εγώ ήμουν αρκετά τυχερή να βρίσκομαι μαζί του χωρίς τις κάμερες. Αυτό ήταν περισσότερο από αρκετό και είμαι ευγνώμων για το λίγο χρόνο που πέρασα μαζί του.

Οι αγαπημένες μου φωτογραφίες είναι κορνιζαρισμένες στο σπίτι μας, και όχι ανεβασμένες στα social media, και εκεί θα παραμείνουν. Θα είχαν εξευτελιστεί από τις ειδήσεις και τα blogs τότε και σίγουρα θα εξευτελιστούν και τώρα. Αυτό δεν είναι κάτι που θέλω για τις μνήμες που έχω μαζί του. Σας ευχαριστώ για το σεβασμό μας και την κατανόηση αυτή τη δύσκολη ώρα».


Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact