ΑΠΟΨΕΙΣ

Βαφτίζουν τελεσίγραφα τις…παρακλήσεις Μέρκελ

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Προσέξτε πως παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ τις εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα. Χθες όποιος ήθελε είδε την Μέρκελ και τον πρόεδρο Ολάντ να κάνουν δηλώσεις σε απολύτως ήρεμο τόνο για την ανάγκη να βρεθεί λύση-συμφωνία με την Ελλάδα στις επόμενες ημέρες.
Δεν υπήρχε ούτε στο ύφος τους,ούτε στο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησαν τίποτα το έντονο.Αντίθετα έδειχναν μάλλον προβληματισμένοι και αλληλέγγυοι και όχι «απέναντι». Αυτό το ύφος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει κανείς κάλλιστα ως υποχώρηση απο εκείνες τις παλαιότερες εμφανίσεις τους,στις οποίους κουνούσαν το δάχτυλο ή ειρωνεύονταν την ελληνική κυβέρνηση.

Τα συστημικά ΜΜΕ το παρουσίασαν ως…τελεσίγραφο Μέρκελ-Ολάντ να υποχρεωθεί να συμφωνήσει η ελληνική κυβέρνηση. Ένα δε παπαγαλάκι τους,γνωστό και για πνευματικές ανησυχίες χάνοντας την ψυχραιμία του φώναζε πρωϊ-πρωί ότι η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει «μνημονιάρα» ,συμφωνία που θα είναι «5 μνημόνια μαζί».

Και δίπλα του συμφωνούσε η…»τάπα».

Γιατί αυτά;

Πρώτος στόχος τους να πέσει άμεσα η κυβέρνηση και πάντως πριν τον Ιούνιο.Γιατί αν δεν πέσει και μείνει στην εξουσία ένα χρόνο ακόμα, τότε θα πέσουν τον Ιούνιο οι Βενιζέλος (αρχικά και σύμφωνα με το…ύπουλο πρόγραμμά του) και στη συνέχεια ο Αντ.Σαμαράς.

Και τους δυο τους κρατάει το «σύστημα» με την ελπίδα ότι ως τον Ιούνιο σε συνεργασία με τους «απέξω¨θα ρίξει την κυβέρνηση και «πάλι δικά μας θα είναι όλα».δηλαδή δημόσια έργα,ΜΜΕ,Ολιγαρχία κλπ

Για την ποιότητά τους μια ματιά αρκεί.

Πνευματικοί κολοσσοί μαζί με τη Βίκυ Σταμάτη σε βιβλιοπαρουσιάσεις της.Οι ίδιοι σε παρέες με εκείνους που διεκδικούν την μεγάλη πνευμαιτκή ενασχόληση που λέγεται «λοταρία».Οι ίδιοι στη Μύκονο.Οι ίδιοι στο Μέγαρο.Οι ίδιοι στις δικογαρφίες με τα μεγάλα σκάνδαλα.

Για όλα αυτά οι Μέρκελ-Σόϊμπλε-Ολάντ δεν ήξεραν τίποτα.Ξαφνικά τώρα θέλουν να νοικοκυρέψουν την Ελλάδα.
Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο απο την πλευρά τους γιατί απλά ΔΕΝ είναι σε θέση να δώσουν τελεσίγραφα.Παρακλήσεις μόνο να διατηρηθούν σε καίρια πόστα ΚΑΙ δικοί τους άνθρωποι.
Όλο αυτό τον καιρό οι ίδιοι μιλούν για ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ,κάτι που δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό τους μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Προσέξτε και λίγο την «διαμάχη» για το αν ο Αμερικανός Υπουργός Αμυνας Α.Κάρτερ ματαίωσε την συνάντησή του με τον δικό μας Υπουργό Άμυνας Π.Καμμένο στην Ουάσιγκτον για «να στείλουν οι ΗΠΑ μήνυμα ενόχλησης προς την ελληνική κυβέρνηση για την πολιτική της στο θέμα των αγωγών φυσικού αερίου και τις συζητήσεις με τους BRICS».
Θα μπορούσε κανείς να το ερμηνεύσει έτσι.Αλλά ειδικά με τις ΗΠΑ ακριβώς αυτό θα μπορούσε να έχει την αντίθετη ακριβώς ουσία.Πριν γίνει ο Π.Καμμένος υπουργός Άμυνας,τον ανεβοκατέβαζαν «ασόβαρο» κλπ.Οταν έγινε έλεγαν και έγραφαν ότι «είναι αντισημίτης και ενοχλεί σφόδρα Αμερικανούς και Ισραηλινούς».

Αυτοί που τα έλεγαν και τα έγραφαν είναι χωμένοι μέχρι «τα μπούνια» στις μίζες των εξοπλιστικών…

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για τις επαφές Καμμένου στις ΗΠΑ και βγάλτε εύκολα συμπεράσματα:

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον που ολοκληρώνεται στις 22 Μαΐου 2015 θα έχει τις παρακάτω συναντήσεις:

Στο Πεντάγωνο, λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ, θα συναντηθεί με την υφυπουργό Άμυνας Christine Wormuth.

Θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Κογκρέσο με μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Mac Thornberry.

Επιπλέον, θα συναντηθεί με τον Γερουσιαστή Jack Reed επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, καθώς και με τον Βουλευτή Frank Pallone, επικεφαλής των Δημοκρατικών της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο κ. Καμμένος θα παρακαθίσει επίσης σε δείπνο εργασίας που του παραθέτει η δεξαμενή σκέψης «Atlantic Council», ενώ θα συναντηθεί με την υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Βικτώρια Νούλαντ.

Τέλος, θα συναντηθεί με στελέχη του Ινστιτούτου Hudson, ενώ θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις βιομηχανιών με τις οποίες συνεργάζεται η Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε ήδη με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους Αμερικανοεβραικών οργανώσεων.

www.ntokoumenta.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact