ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «βασιλική» ανατροπή και η εξάσφαιρη Ντόρτμουντ «έκλεψαν» την παράσταση

Mε εξωφρενική ανατροπή, η Ρεάλ που έχανε από την Σπόρτινγκ επέστρεψε από την… κόλαση με Ρονάλντο-Μοράτα να γυρίζουν το ματς σε 2-1. Εξάρα με σκόρερ και τον Παπασταθόπουλο η Ντόρτμουντ.

Η «βασίλισσα» βρισκόταν στο καναβάτσο μέχρι το 89ο λεπτό από την ψυχωμένη Σπόρτινγκ όμως κατάφερε να κερδίσει ένα σχεδόν χαμένο ματς. Ο Ρονάλντο ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να έρθει ο Μοράτα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και να της χαρίσει τη νίκη (2-1). Επιβλητική η Ντόρτμουντ, με τρεις αμυντικούς της να σκοράρουν, ανάμεσα τους και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Ρεάλ – Σπόρτινγκ 2-1 (89’ Ρονάλντο, 95’ Μοράτα – 48’ Μπρούνο Σέζαρ)

Λέγκια Βαρσοβίας – Ντόρτμουντ 0-6 (7’ Γκέτσε, 15’ Παπασταθόπουλος, 17’ Μπάρτρα, 52’ Γκερέιρο, 76’ Κάστρο, 87’ Ομπαμεγιάνγκ)

Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο:

Ντόρτμουντ 3 Ρεάλ 3 Σπόρτινγκ 0 Λέγκια 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Σπόρτινγκ – Λέγκια Βαρσοβίας

ΡΕΑΛ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Η Σπόρτινγκ μπήκε φορτσάτη και ήταν εκείνη που είχε τις δύο πρώτες καλές στιγμές με τον Μπρούνο Σέζαρ στο 2ο λεπτό και με τον Ζέλσον Μάρτινς στο 9’. Η Ρεάλ από την πλευρά της είχε μια καλή στιγμή με τον Μπέιλ στο 11’ που εξουδετέρωσε ο Ρουί Πατρίσιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει τόσο απειλητική ώστε να διασπάσει την άμυνα των «λιονταριών». Η «βασίλισσα» δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά και προσπαθούσε να το πράξει με κάποια μακρινά σουτ του Ρονάλντο., Στο 38ο λεπτό ο Κοάτες απείλησε με κεφαλιά, ενώ στο 45ο λεπτό, ο Κριστιάνο είχε καλή προσπάθεια που έφυγε πάνω από την εστία.

Η Σπόρτινγκ μπήκε το ίδιο καλά στο 2ο μέρος και επιβραβεύθηκε τελικά, αφού ο Ρουίς πήγε να βγάλει κάθετη, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, ξαναχτύπησε πάνω του και έφτασε στα πόδια του Μπρούνο Σέζαρ που με αριστερό χαμηλό σουτ έκανε το 0-1 στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κασίγια. Στο 63ο λεπτό μια επικίνδυνη σέντρα λίγο έλειψε να φτάσει στον Ντοστ που δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή μαζί της, ενώ ένα φάουλ του Μπέιλ στο 67΄ που πέρασε άστοχα πάνω από την εστία, άρχισε να επιτείνει τον εκνευρισμό στο «Μπερναμπέου». Με την είσοδο του Βάσκεθ η Ρεάλ αυξάνει την πίεση φτάνει με τον Καρβαζάλ να χάνει ευκαιρία, ενώ στο 83ο λεπτό ο Ρονάλντο χάνει μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Αμέσως μετά ο Καρβαχάλ ξανά χάνει νέα ευκαιρία με ένα μονοκόμματο σκαστό σουτ. Στο 89ο λεπτό ο Ρονάλντο ισοφάρισε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ για να γράψει το 1-1, ωστόσο δεν πανηγύρισε το τέρμα απέναντι στην πρώτη του ομάδα. Η Ρεάλ δεν είχε πει την τελευταία της αγωνιστική λέξη και στο 95ο λεπτό μετά από σέντρα του Ροντρίγκες, ο Μοράτα νίκησε με δυνατή κεφαλιά τον Πατρίτσιο για το 2-1

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Το πάρτι για τους Βεστφαλούς άρχισε νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ντεμπελέ έκανε σέντρα από τα αριστερά για να έρθει με δύναμη ο Γκέτσε να αιφνιδιάσει το κέντρο της άμυνας της Λέγκια και με κεφαλιά να γράψει το 0-1. Στο 15ο λεπτό ήταν η σειρά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ραφαέλ Γκερέιρο να γράψει το 0-2 με πανομοιότυπο με το πρώτο γκολ τρόπο και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς από νωρίς. Το 0-3 στο 17ο λεπτό ήρθε από τον Μπάρτρα αφού κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά σε μία φάση διαρκείας, όπου ο Μάλαρζ απέκρουσε σουτ του Γκερέιρο, ενώ στη συνέχεια ο Σμέλτσερ επιχειρεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και αυτή φτάνει στον Μπάρτρα που κάνει το 0-3.

Στο 52ο λεπτό ο Ραφαέλ Γκερέιρο άνοιξε τον χορό των γκολ για το 2ο μέρος, αφού μετά από κόντρες σε σουτ του Ντεμπελέ, με αριστερό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για τη γερμανική ομάδα. Στο 56’ ο Ραφαέλ Γκερέιρο, όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν κι άλλο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν στο 56’ και στο 63’. Στο 76ο λεπτό ο Πούλισιτς θα βγάλει εξαιρετική παράλληλη σέντρα για να έρθει ο Γκονζάλο Κάστρο και να γράψει το 0-5. Στο 87΄ο Ομπαμεγιάνγκ διαμόρφωσε με πλασέ το 0-6.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αποψινών αγώνων έχουν ως εξής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λεβερκούζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2

Τότεναμ – Μονακό 1-2

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Λέγκια Βαρσοβίας – Ντόρτμουντ 0-6

Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ. 2-1

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Λέστερ 0-3

Πόρτο – Κοπεγχάγη 1-1

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους – Σεβίλη 0-0

Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact