ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: «Το κινητό τηλέφωνο που πλήρωσα 300 ευρώ έσκασε στα χέρια μου»

H Ανδριάνα Αμανατίδου είπε ότι είχε πληρώσει 300 ευρώ το κινητό τηλέφωνο που εξερράγη στα χέρια της. Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά…

Όταν η 24χρονη Ανδριάνα Αμανατίδου που ζει στη Βέροια, αποφάσιζε να ξοδέψει 300 ευρώ για να αγοράσει κινητό τηλέφωνο, δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα ακολουθούσαν, μετά από λίγο διάστημα. Η αισθητικός ήθελε ένα καλό smart phone, αφού όπως λέει το κινητό για εκείνη είναι εργαλείο δουλειάς και αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά, που θεωρούσε την καλύτερη δυνατή.

Πριν από λίγες μέρες όμως, έζησε μια περιπέτεια που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει. Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, το κινητό της φούσκωσε και έπειτα εξερράγη, με αποτέλεσμα να το πετάξει στο πάτωμα και να προκληθεί φωτιά στο χαλί που βρισκόταν κάτω.

Τότε η 24χρονη κάλεσε σε βοήθεια. Ο πατέρας της και μία γειτόνισσα έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά στο σπίτι, που προκλήθηκε από το κινητό τηλέφωνο.

Η Ανδριάνα Αμανατίδου, είπε ότι αγόρασε την επίμαχη συσκευή από κατάστημα και μάλιστα έχει κρατήσει τη σχετική απόδειξη. Περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε, είπε πως όλα ξεκίνησαν όταν το κινητό της τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει από εισερχόμενη κλήση.

«Έτσι εξερράγη το κινητό μου τηλέφωνο»

«Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα ούτε στο πρόσωπο ούτε στα χέρια, παρά τρίχα, χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, πατούσα απ΄το πλάι το κουμπί.

Έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί, φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα και σβήσαμε τη φωτιά.

Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα. Απλώς, ήθελα να το πω για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδί.

«Η εταιρεία μου ζήτησε το κινητό για να μου κάνει απλή αντικατάσταση»

Η Ανδριάνα Αμανατίδου είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά. Αυτή τη στιγμή δεν έχει κινητό τηλέφωνο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact