ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο: Τα γεγονότα που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα το 2020 σε μόλις 4 λεπτά

Μέσα σε 4 λεπτά ο Ελβετός Cee-Roo κατάφερε να περιγράψει με ένα υπέροχο βίντεο όλα όσα σημαντικά έγιναν μέσα στο 2020, μία ιδιαίτερη χρονιά που οι περισσότερες ειδήσεις αφορούσαν τον κορωνοϊό, θανάτους, αλλά και αρκετά άλλα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη.

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σε αυτό ο δημιουργός του παρουσιάζει όλα τα σημαντικά γεγονόνοτα που έγιναν μέσα στο 2020 και συγκλόνισαν την ανθρωπότητα.

Το συγκεκριμένο βίντεο καθηλώνει, αφού σε αυτό βλέπουμε μια χρονιά γεμάτη πόνο, συγκινήσεις, απώλειες και στιγμές που θα μας μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη.

Μέσα σε μόλις 4 λεπτά ο Ελβετός καλλιτέχνης που είναι γνωστός για την δημιουργία μουσικής με αληθινούς ήχους, κατάφερε να αποτυπώσει τον πόνο αλλά και την ανθρώπινη δύναμη, την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Τα γεγονότα που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα το 2020

Μάλιστα το έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και όπως θα δείτε ξεκινά με χρονολογική σειρά, δείχνοντας τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ λίγο πριν χτυπήσει η πανδημία του κορωνοϊού την ανθρωπότητα.

Στην συνέχεια, σε πρώτο πλάνο η Ουχάν – το επίκεντρο της πανδημίας και στην συνέχεια άδειες πόλεις, τρομαγμένα πρόσωπα, κόσμος στα μπαλκόνια των σπιτιών τους να ενθαρρύνει τους υγειονομικούς αλλά και εικόνες γιατρών που καταρρέουν μπροστά στην απώλεια.

Ακολουθούν, οι φωτιές στην Αυστραλία αλλά και τον Αμαζόνιο, την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και τα επεισόδια που ξέσπασαν σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, η έκρηξη στην Βηρυττό, αλλά και ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το βίντεο κλείνει με ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού να παίζουν μουσική στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και να τραγουδούν, τον Αντρέα Μποτσέλι μπροστά στον άδειο καθεδρικό ναό του Μιλάνου το Πάσχα και την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ.

Τέλος, βλέπουμε τις υψωμένες γροθιές ανθρώπων όλων των φυλών από όλο τον κόσμο, θέλοντας να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact