ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ! Αναπόφευκτος ο εμφύλιος πόλεμος – Πότε προβλέπει ότι θα γίνει

Την εντυπωσιακή πρόβλεψη ότι η Τουρκία θα συρθεί αναγκαστικά σε ένα άγριο εμφύλιο πόλεμο το πολύ σε 4-5 χρόνια, έκανε ο πρώην αρχηγός της υπηρεσίας Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας και πρώην αντιστράτηγος, İsmail Hakkı Pekin.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αντιστράτηγο, η κατάσταση μπορεί σήμερα να φαίνεται πως ελέγχεται, εν τούτοις το εσωτερικό πρόβλημα όχι μόνο δεν έχει λυθεί αλλά προβλέπεται να επιδεινωθεί σε καταλυτικό βαθμό τα επόμενα χρόνια και να οδηγήσει τελικά την χώρα σε ένα σκληρό εμφύλιο πόλεμο.

Ο İsmail Hakkı Pekin επικαλείται και απόψεις των πρώην αρχηγών της ΜΙΤ, όπως του Emre Taner, που προειδοποιούσαν πριν από χρόνια για το ενδεχόμενο ενός εμφυλίου καθώς μέσα στους κόλπους της εξουσίας συγκρούονταν πολλά ετερογενή με διαφορετικές ιδεολογικές αλλά και εθνόθρησκευτικές αφετηρίες, στοιχεία.

Η κατάσταση μετά το πραξικόπημα έφερε στην επιφάνεια μια μόνο πλευρά αυτής της υποβόσκουσας σύγκρουσης και εξαπολύθηκε ένας άγριος διωγμός κατά των οπαδών του Φετουλάχ Γκιουλέν που καταδίκασε στο περιθώριο περίπου 200.000 άτομα, τα οποία όμως δεν είναι δυνατόν να μείνουν χωρίς αντίδραση το επόμενο χρονικό διάστημα, γιατί ούτε την επιβίωση τους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αντιστράτηγο, παράλληλα πολλοί εξωτερικοί παράγοντες εργάζονται για τον διαμελισμό της Τουρκίας και συντείνουν στην μεσοπρόθεσμη έκρηξη ενός εμφυλίου κατά το πρότυπο ίσως του πολέμου στην Συρία, ενώ μεγάλες αποσταθεροποιητικές δυνάμεις δρουν ήδη στην ευρύτερη περιοχή.

Για τον λόγο αυτό χτυπά το καμπανάκι, καθώς όπως δήλωσε, παρά την πρόσκαιρη ελεγχομένη κατάσταση το κουρδικό, καθώς και οι εσωτερικές αντιθέσεις καραδοκούν για την κατάλυση της τουρκικής δημοκρατίας.

Πηγή:nikosxeiladakis.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact