ΕΛΛΑΔΑ

«Βούλιαξε» η Μάνη τον Δεκαπενταύγουστο

Έσφυζε από κόσμο η Μάνη το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, αφού η πληρότητα στα καταλύματα άγγιξε το 100%, ενώ η ζήτηση για τυχόν ακυρώσεις ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

Η μεγάλη προσέλευση τόσο των Ελλήνων, όσο και των ξένων τουριστών στις περιοχές της Αν. Μάνης, αλλά και γενικότερα στον νομό Λακωνίας, έδωσαν μεγάλη πνοή στα καταστήματα και την αγορά, αφού τα τελευταία δυο χρόνια οι επιχειρηματίες είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται δραματικά λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχε επιφέρει η πανδημία. Το σκηνικό της κοσμοσυρροής ήταν αναμενόμενο, βάσει των κρατήσεων που είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού, γεγονός που δικαίωσε τις προσδοκίες των ξενοδόχων αλλά και των επιχειρηματιών της εστίασης.

Οι περισσότεροι από τους τουρίστες που κατέκλυσαν τη «γη της πέτρας» προέρχονταν από την Ελλάδα, ωστόσο η Μάνη βρέθηκε στις προτιμήσεις τουριστών από τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία και τις Σκαδιναβικές χώρες.

Επιβλητικοί πέτρινοι πύργοι, ανυπέρβλητα τοπία, φανταστικές παραλίες, μοναδικά ηλιοβασιλέματα, ταβερνάκια πάνω στο κύμα και παραδοσιακά εδέσματα συνθέτουν το σκηνικό της Μάνης, που πλέον κατατάσσεται στους κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact