ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ο θρύλος του μποξ που από Φρανκ έγινε Κέλι!


Ο 61χρονος Φρανκ Μαλόνεϊ, από τη Βρετανία, υπήρξε για πολλά χρόνια θρύλος του μποξ και μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών Λένοξ Λούις. Τώρα σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mirror αποκαλύπτει ότι έγινε γυναίκα και λέγεται Κέλι…

Ο Βρετανός Φρανκ Μαλόνεϊ ήταν επί τρεις δεκαετίες ο μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών στην επαγγελματική πυγμαχία, Λένοξ Λούις και έχει κάνει δύο γάμους από τους οποίους απέκτησε τρία παιδιά. Και όμως, ο Μαλόνεϊ εξομολογείται σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mirror, ότι γνώριζε από την παιδική του ηλικία πως βρίσκεται μέσα στο «λάθος σώμα» και πάντα είχε γυναικείο μυαλό!

Ο Μαλόνεϊ μόλις συνταξιοδοτήθηκε, πριν δύο χρόνια, αποφάσισε να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου και να γίνει αυτό που πάντα ήθελε…γυναίκα! Ήδη βρίσκεται στο μεταβατικό στάδιο που απαιτείται να περάσει κάποιος, σύμφωνα με τον νόμο στην Βρετανία, προτού κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου.

Ο Φρανκ έχει ντυθεί με γυναικεία ρούχα, το όνομά του είναι πλέον Κέλι και έχει ήδη κάνει την απαραίτητη ορμονοθεραπεία, ηλεκτρόλυση για να αφαιρέσει τις τρίχες του και βέβαια, έχει επισκεφθεί και ειδικό σύμβουλο για την ψυχολογική του υποστήριξη.

Όπως εξηγεί του ήταν δύσκολο να ομολογήσει στην δεύτερη σύζυγό του, την απόφαση που πήρε για να αλλάξει φύλο, αλλά ήταν κάτι που πάντα ήθελε να κάνει, ζήτημα ζωής και θανάτου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο Μαλόνεϊ ισχυρίζεται ότι, αν δεν εργαζόταν στο χώρο του μποξ, αλλά σε κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα, όπως για παράδειγμα στο θέατρο, θα ήταν πιο εύκολο να κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου, πριν την συνταξιοδότησή του, αλλά όπως λέει, θα δεχόταν σκληρή κριτική αν έμπαινε στο ρινγκ με γυναικεία αμφίεση!

Προς το παρόν, δηλώνει ότι δεν αισθάνεται σωματική έλξη για να κάνει σεξ με κάποιον, αλλά έχει επικεντρωθεί στην διαδικασία αλλαγής φύλου, από την οποία περνάει σταδιακά, στο μέλλον όμως σκοπεύει να βοηθήσει και άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο με αυτόν πρόβλημα. 
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact