ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βρώμικη η υπόθεση Χαϊκάλη»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ αλλά και τους ανεξάρτητους βουλευτές Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη, τους οποίους θεωρεί «επίδοξους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μέσω ανακοίνωσής του, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Χαϊκάλη.

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «βρώμικη ιστορία» την υπόθεση και σημειώνει ότι δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη, ενώ ζητά την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης «που οφείλει το ταχύτερο να διαλευκάνει την υπόθεση».
Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί σήμερα αποσβολωμένος την εξέλιξη μιας βρώμικης ιστορίας με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και ορισμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τους ως τώρα συνεργάτες τους.

Μονταρισμένες κασέτες (όπως διαπιστώνουν οι αρμόδιες αρχές), ομολογίες βουλευτών για παράνομες συναλλαγές τους, αποκαλύψεις για στενές σχέσεις μεταξύ καταγγελλόντων και καταγγελλομένων. Τελικά οι ψεκασμένοι κυλιούνται στον βούρκο… Κατάντια.

Κατάντια και για τους επίδοξους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη, που περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα και δίνουν εξετάσεις φανατισμού για να τους δεχθούν στα ψηφοδέλτια.
Δυστυχώς, όλη αυτή η πρωτοφανής επιχείρηση αθλιότητας και απαξίωσης της πολιτικής ζωής της χώρας και χυδαίας συκοφάντησης ανεξάρτητων βουλευτών έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος έσυρε το χορό των έωλων και συκοφαντικών κατηγοριών περί κουμπαράδων και πολιτικών αποστατών.

Δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη και να τορπιλίζει κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη συναίνεση για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια.

Τον λόγο έχει πρώτα και πάνω από όλους η δικαιοσύνη που οφείλει το ταχύτερο να διαλευκάνει την υπόθεση.
Η Βουλή πρέπει να επιτελέσει το ύψιστο πολιτειακό καθήκον της εκλογής ΠτΔ μέσα σε συνθήκες στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας. Και ο λαός μπορεί αυτό να το επιβάλλει».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact