ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

X Factor: Ο παίκτης που ξετρέλανε την κόρη του Θεοφάνους και η ισοπαλία στην αποχώρηση!

Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε το δεύτερο live του X Factor με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή. Στο τέλος της βραδιάς όπως συνηθίζεται είχαμε μία αποχώρηση.

Οι παίκτες ανέβηκαν στην σκηνή του X Factor και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ερμηνεύοντας κομμάτια που σε μερικές περιπτώσεις ξεσήκωσαν, ενώ σε άλλες συγκίνησαν.

Με το «Say my name» από την Μαίρη Βασιλειάδου άνοιξε η βραδιά των 2ων live.

«Θες» ερμήνευσε ο Γιάννης Γρόσης που έχει ήδη εξασφαλίσει πρόταση συνεργασίας με τον Γιώργο Θεοφάνους!

Ο 17χρονος Γιάννης Τεργιάκης εμφανίστηκε στη σκηνή του X Factor, ερμήνευσε με πολύ ωραίο τρόπο το τραγούδι “Εμένα θες” του Σάκη Ρουβά και εντυπωσίασε τους πάντες.

«Σήμερα φάνηκε ότι έχεις δυνατή φωνή, ότι είσαι εκφραστικός, ότι είσαι ευαίσθητος. Ήρθε επιτέλους καινούργιο αίμα ποπ τραγουδιστή στη χώρα, σε έχουμε ανάγκη, σε χρειαζόμαστε… Σου λέω μεγάλα λόγια, θέλω να στέκεσαι και με τα δύο σου πόδια γενικότερα. Είσαι ακόμα καλύτερος σήμερα», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ήσουν καταπληκτικός, υπέροχος. Τραγούδησες πολύ ωραία, μπράβο!», πρόσθεσε η Μελίνα Ασλανίδου. «Ήσουν πολύ καλός και σήμερα “άνοιξες” κι άλλο. Έχει προσωπικότητα, πολύ καλή φωνή», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

«Έχω να πω ότι είσαι η χαρά της ζωής. Χαίρομαι να σε βλέπω, να σε ακούω. Κράτα το αυτό που έχεις, είναι αυθεντικό», είπε ο coach του, ο Χρήστος Μάστορας.

Το «Because the night» από την Ζωή Μισέλ Μπακίρη έπεισε τους κριτές αλλά και το κοινό!

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου live του X Factor το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Θεοφάνους την ώρα που οι υπόλοιποι κριτές έκαναν τα σχόλια τους στον διαγωνιζόμενο, Δημήτρη Παπατσάκωνα, εκείνος δέχτηκε ένα μήνυμα από την μόλις 13 χρόνων κόρη του.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ξάφνιασε τους πάντες, όταν αντί να πει την κριτική του, διάβασε on air το μήνυμα που του έστειλε η κόρη του για τον διαγωνιζόμενο.

«Θέλω να σου διαβάσω το μήνυμα της κόρης μου. “Μπαμπά πες του πως είναι σαν πρίγκιπας της Disney και μίλα του καλά”. Το παιδί το 13χρονο δεν έκανε μουσικό σχόλιο. Εγώ θα σου κάνω μουσικό σχόλιο. Ήσουν εξαιρετικός» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαφωνία υπήρξε μεταξύ των κριτών και με την Λίλα Τριάντη. Where have you been” από Rihanna επέλεξε η Μελίνα Ασλανίδου για να τραγουδήσει η Λίλα Τριάντη στο δεύτερο live του X Factor. Η ερμηνεία της ήταν εξαιρετική, αλλά προκάλεσε διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Θεοφάνους και του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

«Ήσουν τελείως διαφορετική από την προηγούμενη εβδομάδα, υπάρχει μια βελτίωση. Το τραγούδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι πολύ φτιαγμένο το original… Ήταν μια δεύτερη εκτέλεση του τραγουδιού, το “δεύτερη” δεν είναι προς κακό, αλλά απείχε φωνητικά από την πρώτη», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

«Θα διαφωνήσω κάθετα. Στην ελληνική μουσική βιομηχανία χρειαζόμαστε καινούργιο αίμα, στην ποπ ειδικά. Ήσουν σούπερ σταρ! Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Μιχάλης, αλήθεια, σόρρυ που το λέω».

«Θέλω να με νιώσεις» ερμήνευσε ο Γιάννης Αντζούρης. Πώς φάνηκε στους κριτές;

Το «Πάμε Ψυχή μου» από τους Άνω Κάτω ξεσήκωσε το κοινό!

Τον Θεοφάνου να βγαίνει εκτός εαυτού είδαμε ανάμεσα σε άλλα με ένα από τα group του, όμως μετά την εμφάνιση τους έδειξε συγκινημένος και δεν δίστασε να το δηλώσει. Μάλιστα η αντίδραση των παικτών που δέχτηκαν τις έντονες παρατηρήσεις του ήταν επίσης συγκινητική.

Τελικά, η Μαίρη Βασιλειάδου και ο Γιάννης Αντζούρης ήταν οι υποψήφιοι που πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και μονομάχησαν ξανά στο φινάλε.

Οι κριτές, σε εκείνο το σημείο, ψήφισαν, ωστόσο, ήρθε ισοπαλία 2-2. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ξανά το τηλεοπτικό κοινό, με τους τηλεθεατές να αποφασίζουν να φύγει από το μουσικό talent show η Μαίρη Βασιλειάδου.

Οι 11 παίκτες του X Factor που συνεχίζουν στα live:

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας, Γιάννης Τεργιάκης.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Κορίτσια 16-24): Κωνσταντίνα Αρέστη, Ζωή – Μισέλ Μπακίρη.

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): Γιάννης Αντζούρης, Κωνσταντίνος Στίνης, Λίλα Τριάντη.

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): Άνω Κάτω, AC, Liak & The Cover.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact