ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στο εδώλιο ο Παπαγεωργόπουλος


Θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τα περίπου 260.000 ευρώ που διακινήθηκαν μέσω του κοινού τραπεζικού λογαριασμού που διατηρούσε με τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια

Στις 4 Νοεμβρίου 2014 θα βρεθεί ξανά κατηγορούμενος ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για ξέπλυμα “βρόμικου” χρήματος. Μετά την καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ο κ. Παπαγεωργόπουλος θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τα περίπου 260.000 ευρώ που διακινήθηκαν μέσω του κοινού τραπεζικού λογαριασμού που διατηρούσε με τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια ο οποίος επίσης βρίσκεται στη φυλακή για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ύψου 18.000.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Ο προσδιορισμός της δικασίμου, για την υπόθεση του “ξεπλύματος” μέρους του χρημάτων, έγινε αμέσως μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης καθώς υπήρχε κίνδυνος παραγραφής.

Στις 17 Νοεμβρίου 2014, ο Β. Παπαγεωργόπουλος αναμένεται να δικαστεί για άλλο κακούργημα. Πρόκειται για το έλλειμμα, 1,2 εκατ. ευρώ, της παγίας προκαταβολής- του ειδικού λογαριασμού για την κάλυψη καθημερινών εξόδων του δήμου Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 17 άτομα, στα οποία αποδίδονται, κατά περίπτωση, οι πράξεις της απιστίας, της απάτης, της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.

Πηγή: seleo.gr
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact