ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πορτοφολάς έκρυβε τη λεία του σε κάδους απορριμμάτων


Πάνω του δεν είχε κάτι που να τον συνδέει με την κλοπή, αλλά οι λιμενικοί που ερευνούσαν καταγγελία δεν πείστηκαν ότι ήταν άσχετος με την υπόθεση και άρχισαν να ψάχνουν τα κλοπιμαία

Τον ανήξερο έκανε ένας 19χρονος Έλληνας όταν τον ακινητοποίησαν στελέχη του Λιμενικού στον Ενετικό λιμένα των Χανίων, μετά την καταγγελία μιας 30χρονης αλλοδαπής τουρίστριας ότι της έκλεψε το πορτοφόλι από μέσα από την τσάντα της σε μια καφετέρια.

Πάνω του ο νεαρός δεν είχε κάτι που να τον συνδέει με την κλοπή, αλλά οι λιμενικοί δεν πείστηκαν ότι ήταν άσχετος με την υπόθεση και άρχισαν να ερευνούν τη γύρω περιοχή. Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν το πορτοφόλι της παραθερίστριας κρυμμένο μέσα στον… κάδο απορριμμάτων του μαγαζιού όπου εκλάπη, ενώ τα 213 ευρώ που περιείχε βρέθηκαν μέσα σε έναν άλλο κάδο στην περιοχή της Χαλέπας! Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και ο νεαρός «μακρυχέρης» πήρε την άγουσα για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

*** Ατζαμής αποδείχθηκε ένας 31χρονος τσαντάκιας που δρούσε στην περιοχή Τιγκάκι της Κω βάζοντας στο στόχαστρό του γυναίκες που επέβαιναν σε ποδήλατα! Στην πρώτη του απόπειρα, δεν κατάφερε να αρπάξει την τσάντα μιας ποδηλάτισσας που κρεμόταν από το τιμόνι. 

Στη δεύτερη προσπάθειά του τα κατάφερε να κλέψει την τσάντα μιας αλλοδαπής τουρίστριας από το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε, αλλά όταν διέφυγε… ξέχασε να βγάλει το πανί με το οποίο είχε καλυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας του! Οι άνδρες της Ασφαλείας που είχαν ειδοποιηθεί για τα δυο περιστατικά τον εντόπισαν εύκολα, τον ακινητοποίησαν και παρέδωσαν στην τουρίστρια την τσάντα που περιείχε μόνο προσωπικά αντικείμενα.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact