ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Γινόμαστε χώρα β’ κατηγορίας

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να είναι μια κανονική κυβέρνηση, δεν το έχουν οι άνθρωποι»

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη. «Τις τελευταία εβδομάδες ζούμε τη θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης. Γινόμαστε χώρα β’ κατηγορίας, όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στους θεσμούς», αναφέρει σε συνέντευξή του στη Realnews και προσθέτει πως η «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να είναι μια κανονική κυβέρνηση. Δεν το έχουν οι άνθρωποι».

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται εξεταστικές για τον Πάνο Καμμένο και τον Γιάνη Βαρουφάκη γιατί «φοβάται». «Και στις δύο υποθέσεις μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα προσωπικά», συμπληρώνει. Σχολιάζει ότι «η πραγματικότητα είναι εδώ για να τους εκδικείται, μαζί με τους απογοητευμένους ψηφοφόρους τους».

Αναφορικά με θέματα οικονομίας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν είναι η λύση, αλλά το πρόβλημα και πως όσο υπάρχει «η οικονομία θα συνεχίσει να σέρνεται και ο λογαριασμός θα μεγαλώνει για τους Έλληνες πολίτες».

Ως προς το τι αναμένεται από τον πρόεδρο της ΝΔ στη ΔΕΘ, δηλώνει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις θέσεις μας για την οικονομία με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Θα δώσει μεγάλη έμφαση στην βασική αλλαγή που μπορεί να φέρει η ΝΔ μετά από τόσα χρόνια δημοσιονομικής προσαρμογής, σκληρών μέτρων και θυσιών των Ελλήνων πολιτών. Και αυτή η αλλαγή είναι οι ιδιωτικές επενδύσεις, η επανεκκίνηση της οικονομίας και επομένως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ν.Δ., νέες δουλειές. Αυτό είναι το βασικό μας μήνυμα».

Επ΄ αφορμή της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφέρει ότι «η ΝΔ -ακόμα και αν έχει την απόλυτη πλειοψηφία- θα απευθυνθεί σε όλες τις φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις για μια πλατιά συμμαχία» και πως «ο καθένας τότε θα πάρει τις αποφάσεις του».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact