ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε άλλον έναν ανήλικο Ρομά στον Πύργο

Δράστης της ληστείας που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου στις 8 Σεπτεμβρίου στην οδό Δραγατσανίου στον Πύργο είναι ο 13χρονος Ρομά που συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στην περιοχή πίσω από τη ΣΕΤΤΗΛ Πύργου.

Πρόκειται για μέλος της σπείρας που κλέβει οδηγούς και μάλιστα λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε διαπράξει και άλλη κλοπή. Επίσης, όπως αναφέρει το ilialive.gr, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές ανηλίκων Βόλου.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 13χρονος μαζί με τους συνεργούς του, άνοιξαν την πόρτα ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, προ του ερυθρού σηματοδότη, που οδηγούσε μια γυναίκα και αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα, στον Πύργο, εντοπίστηκε ο 13χρονος και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 13χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και η τσάντα της παθούσας.

Επίσης , από τον έλεγχο στοιχείων του 13χρονου προέκυψε ότι είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου και αναζητούνταν.

Υπενθυμίζεται, ότι οι τρείς δράστες είναι μέλη σπείρας ανηλίκων, η οποία είχε εξαρθρωθεί στις 20/9/2014 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, και έχουν διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές σε Βούναργο, Λαστέικα και Πύργο Ηλείας καθώς και μία ληστεία σε ηλικιωμένο στον Πύργο. Ο 13χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και η τσάντα αποδόθηκαν στην παθούσα. Στον 13χρονο καθώς και σε ακόμα δύο ανήλικους ΡΟΜΑ ηλικίας 15 και 9 ετών, που αναζητούνται σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact