ΚΟΣΜΟΣ

Χειρότερος και από τον Μπερίσα αποδεικνύεται ο Σοσιαλιστής Έντι Ράμα μετά τα αίσχη με την Σερβία

Ή αλλιώς το… μαύρο εθνικιστικό πρόσωπο του Αλβανού πρωθυπουργού…

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί η στάση που κρατά ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, ο οποίος παρά το γεγονός πως ευαγγελίζεται ένα άλλο πρόσωπο για την Αλβανία, εξακολουθεί και διατηρεί εθνικιστικά και αλυτρωτικά πάθη στην χώρα του.

Τα όσα φρικτά έγιναν στο Βελιγράδι, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβία-Αλβανία, έκαναν τον γύρο του πλανήτη. Στο 41ο λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι το οποίο ανέμιζε μία σημαία στην οποία απεικονιζόταν η δήθεν «Μεγάλη Αλβανία» στην οποία συμπεριλαμβάνονταν όχι μόνο σερβικά και σκοπιανικά εδάφη αλλά και ελληνικά! Οι Σέρβοι δεν ήθελαν πολύ. Δύο παίκτες άρπαξαν την σημαία, την αποκόλλησαν από το ελικοπτεράκι και την κατέβασαν με το γήπεδο να σείεται από τις επευφημίες.

Ωστόσο το περιστατικό δεν έμελλε να σταματήσει εκεί. Σαν να μην αντιλαμβάνονταν τι συμβαίνει, και πού βρίσκονται, οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές «θίχτηκαν» και όρμησαν στους Σέρβους οι οποίοι είχαν στα χέρια τους την προκλητική και αλυτρωτική σημαία. Τους έσπρωξαν, τους έβρισαν και πήραν την σημαία στα χέρια τους αφού πρώτα είχαν ανταλλάξει μαζί τους μερικές μπουνιές. Προφανέστατα ήθελαν να προφυλάξουν το εθνικιστικό λάβαρο, ξεχνώντας έτσι πως είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και όχι οπαδοί τάσεων αποσταθεροποίησης για την βαλκανική γειτονιά. [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]

Δήθεν σοσιαλιστής, κατά βάθος εθνικιστής

Ο Έντι Ράμα την Τετάρτη αντί να επιλέξει τον δρόμο της συνεννόησης και του κατευνασμού, επέλεξε το τραχύ εθνικιστικό μονοπάτι του προκατόχου του Σαλί Μπερίσα. Είναι προφανές πως θέλει να υπερασπιστεί τον αδελφό του, Όλσι, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για το περιστατικό με το ελικοπτεράκι… Δεν σχολίασε την προσβλητική σημαία της δήθεν «Μεγάλης Αλβανίας» δεν σχολίασε το εθνικιστικό παραλήρημα των ποδοσφαιριστών της χώρας τους που υπερασπίστηκαν την δήθεν σημαία, αλλά σχολίασε την εικόνα των Σέρβων λέγοντας πως «ξεφτιλίστηκαν με την εμφάνισή τους»!

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Εντι Ράμα έγραψε πως είναι περήφανος για το παιχνίδι των «ερυθρόμαυρων». «Περήφανοι για τους ερυθρόμαυρους, που κέρδισαν το παιχνίδι όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο. Λύπη για τους γείτονες που ξεφτιλίστηκαν διεθνώς με την εμφάνισή τους» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact