ΕΛΛΑΔΑ

Χερσόνησος: «Φιλοξένησαν» μεθυσμένο Ρώσο στο τμήμα ώσπου να συνέλθει


Από το πολύ ποτό…ξέχασε τ’ όνομα του ένας 29χρονος Ρώσος που κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη

Μία άλλη εκδοχή της …κρητικής φιλοξενίας γνώρισε 29χρονος Ρώσος, ο οποίος κάνει διακοπές με τους γονείς του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Ο νεαρός τουρίστας αποφάσισε να κάνει «ντόλτσε βίτα» στα μπαρ της περιοχής, όμως από το πολύ αλκοόλ, ξέχασε και το όνομα του.

Ξημερώματα της Δευτέρας εντοπίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Χερσονήσου σαν χαμένος. Διερχόμενοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μάταια όμως. Ο 29χρονος ψέλλιζε κάποιες κουβέντες στα ρώσικα, παραπατούσε από το μεθύσι, έπεφτε, σηκωνόταν, δεν ήξερε ποιο δρόμο να ακολουθήσει, ούτε καν το όνομα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Πολίτες βλέποντας ότι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Τον 29χρονο παρέλαβε περιπολικό που τον μετέφερε στο Τμήμα. Αστυνομικοί προσπάθησαν να συνεννοηθούν μαζί του, όμως η προσπάθεια τους ήταν αδιέξοδη.

Ο νεαρός ήταν πιωμένος στο …διάστημα. Έτσι αποφάσισαν να τον «φιλοξενήσουν» για μερικές ώρες. Τον έβαλαν να κοιμηθεί και όταν πλέον ξύπνησε, ο 29χρονος  έδειχνε να συνέρχεται. Με τα πολλά, αστυνομικοί βρήκαν το ξενοδοχείο του, αναζήτησαν τους γονείς του, τους ενημέρωσαν και τον  παρέλαβαν. Ο 29χρονος φεύγοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για την ιδιότυπη φιλοξενία,  λέγοντας τους «σπασίμπα». 
 
Πηγή: Cretalive.gr
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact