ΓΥΝΑΙΚΑ

Υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα χωρίς θήκη

Οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν προϊόντα που προσφέρουν ευκολία και υγιεινή στο χώρο της τουαλέτας. To Bref WC ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη και εμπλουτίζει την προϊοντική του γκάμα με το μπλοκ τουαλέτας Bref Duo Stick χωρίς θήκη. Τα Bref Duo Stick αποτελούν την ιδανική λύση προσφέροντας ακόμα περισσότερα:
• Ευκολία στη χρήση καθώς η αυτοκόλλητη ταινία τοποθετείται γρήγορα και αξιόπιστα εσωτερικό της λεκάνης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το περιτύλιγμα και να εφαρμόσετε την αυτοκόλλητη ταινία σε στεγνή λεκάνη. Αφαιρείτε το περιτύλιγμα και μπορείτε να απολαύσετε υγιεινή προστασία και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας!
• Αξεπέραστη τεχνολογία δύο φάσεων η οποία εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η πρώτη φάση εξασφαλίζει τέλεια καθαριότητα και αποτελεσματική προστασία κατά των αλάτων ενώ η δεύτερη φάση χαρίζει υπέροχο άρωμα και φρεσκάδα που διαρκεί.

• Τρία μοναδικά αρώματα Ocean Βlue, Lime & Mint και Flowers Fresh. Κάθε πακέτο περιέχει 3 αυτοκόλλητες ταινίες, που εξασφαλίζουν μεγάλη τη διάρκεια, μέχρι και 450 χρήσεις σε πολύ προσιτή τιμή.
Τα νέα Bref Duo Stick, έρχονται για να κάνουν τον καθαρισμό της τουαλέτας πιο εύκολο από ποτέ προσφέροντας μια ολοκληρωμένη καινοτόμα πρόταση με υψηλή απόδοση.

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών αγαθών, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περίπου 47.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €16,4 δις. και λειτουργικά κέρδη €2,5 δις. για το έτος 2013. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact