ΕΛΛΑΔΑ

Υπ. Παιδείας: 19 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τους πρόσφυγες

Την πρόσληψη 19 εκπαιδευτικών, προσωρινών αναπληρωτών, για την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων.

Ειδικότερα, για το υπόλοιπο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, προσελήφθησαν ως προσωρινοί αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02-Φιλολόγων, ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ19-20-Πληροφορικής και ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών για απασχόληση σε ΔΥΕΠ στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Ένταξη προσφυγοπαίδων, ηλικίας έως 15 ετών, στο Εκπαιδευτικό Σύστημα» του Εθνικού Προγράμματος Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020.
 
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από αύριο, Τετάρτη 25 έως και μεθαύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του διευθυντή Εκπαίδευσης σε ΔΥΕΠ μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Ο αναλυτικός πίνακας με τα ονόματα των αναπληρωτών είναι ανηρτημένος στην ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr.
 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact